OBEĆANJA, OBEĆANJA

VIDEO: KANDIDAT HRVATSKIH KORIJENA OBEĆAO UJEDINITI PINK FLOYD AKO BUDE IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA 'Budući da imamo problema s financijama, koncert mogu početi s pjesmom Money'

 Stephen Hird/REUTERS

Republikanski kandidat za predsjednika SAD-a John Kasich ne razlikuje se od drugih političara utoliko što je dokazao poprilično zanimljivim obećanjem, prenosi Pitchfork.

U intervjuu za CNN, Kasich je rekao da će, ako bude izabran za predsjednika, pokušati ujediniti Pink Floyd. Stereogum prenosi da je Kasich svoje obećanje dao u intervjuu za CNN tijekom kojeg je rekao da mu je najdraži koncert na kojem je bio je Pink Floydov 'The Wall' u Pittsburghu.

'I ako budem predsjednik, pokušat ću jednom zauvijek ponovno ujediniti Pink Floyd kako bi ponovno odsvirali nekoliko pjesama. Budući da mi u Americi imamo toliko puno problema s financijama, počet ćemo s jednom malom pjesmom koju su napisali, a zove se 'Money'', rekao je Kasich te je dodao da je Waters 'nevjerojatan umjetnik'.

David Gilmour je rekao da će Pink Floydov album iz 2014. godine 'The Endless River' biti njihov zadnji. Ako bude izabran, guverner Kasich će nastojati to promijeniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:13