LOŠA IDEJA

VIDEO: KADA STAGE DIVING POĐE PO ZLU Reper skočio u publiku i teško ozlijedio dvoje

Dok je mladi reper prošao samo sa pokojom modricom, djevojka na koju je pao slomila je ruku, a drugi ozlijeđeni završio je u bolnici zbog ozljede leđa
 YouTube

Reper George Watsky koji se na internetu proslavio svojim brzim repanjem, nastupao je u Londonu kada mu je odjednom palo na pamet popeti se po 13 metara dugim ljestvama do reflektora i od tamo se baciti u publiku.

Takozvani 'stage diving' očito nije bio dobra ideja: Watsky je ozlijedio i sebe i dvoje ljudi iz publike. Dok je mladi reper prošao samo sa pokojom modricom, djevojka na koju je pao slomila je ruku, a drugi ozlijeđeni završio je u bolnici zbog ozljede leđa.

U isprici objavljenoj na svojoj Facebook stranici Watsky je dao do znanja kako je njegovo ponašanje neoprostivo i da je sretan jer nije gore završilo.

Inzistira na tome da nije bio pijan niti drogiran, već da je pokuša pobjediti svoj strah od 'bilo čega fizički opasnog - čineći opasnu stvar'.

- Bilo je to vrlo glupo i neodgovorno od mene. Neću ovo ponavljati. Planiram osobno posjetiti dečka koj je zbog mene završio u bolnici i ne bih ga krivio da mi pljune u lice - kazao je reper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:08