SMAK SVIJETA

VIDEO: JE LI OVO NAJSTRAŠNIJI INTERVJU ZA POSAO? Došli na razgovor pa doživjeli udar meteora

Prizori koje su gledali bili su samo projekcije s 82-inčnog 'Ultra HD' televizora koji je posebno ugrađen u sobu kako bi izgledalo da se radi o prozoru s pogledom na grad
 YouTube

Četvero kandidata za posao u tvrtki LG Electronics doživjelo je smak svijeta tijekom razgovora za posao u Čileu. Sve je počelo uobičajenim rukovanjem i pregledom životopisa. No, tada se nebo zamračilo i kroz oblake se probio meteor koji je uništio grad u eksploziji apokaliptičkih razmjera. Zavladala je potpuna tama, što je potrajalo nekoliko minuta, pa su kandidati za posao u uredu LG-a dezorijentrano tapkali po podu. Nakon toga su se vrata prostorije za sastanke otvorila i uspaničene kandidate za posao pozdravili su ljudi iz tvrtke, koji su im objasnili da se radilo o šali.

Prizori koje su gledali bili su samo projekcije s 82-inčnog 'Ultra HD' televizora koji je posebno ugrađen u sobu kako bi izgledalo da se radi o prozoru s pogledom na grad. No, zvuci i slike s lažnog prozora bili su toliko uvjerljivi da se svaki kandidat tokom izvođenja ove neslane šale uspaničario i vrištao.

LG je snimku skrivene kamere iskoristio za izradu zabavne tv-reklame za promociju svojih televizora visoke rezolucije. Radi se o vrsti oglasa kakve je LG već radio kako bi uz pomalo okrutne šale pokazao kvalitetu slike svojih televizora.

Pogledajte video koji prikazuje kako su "smak svijeta" doživjeli kandidati na razgovoru za posao

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:30