HIT NA INTERNETU

VIDEO: JE LI OVO NAJSTRAŠNIJA VRATOLOMIJA NA SVIJETU? Ovisnici o adrenalinu njišu se na užetu u kanjonu dubokom 130 m!

Ovisnici o adrenalinu uvijek su spremni otići korak dalje često riskirajući vlastite živote, a ova skupina entuzijasta gladnih vratolomija otišla je korak dalje.

Video koji oduzima dah prikazuje neustrašive avanturiste kako se njišu na užetu dugom stotinjak metara kroz kanjon lociran u američkoj saveznoj državi Uti.

Otkako je postavljen na Youtube u utorak, video Devina Grahama postao je pravi hit na internetu skupivši više od milijun i 700 tisuća pregleda.

Iako je filmaš tajnovit oko točne lokacije, TV kuća iz Salt Lake Cityja javlja da se radi o južnim dijelovima te savezne države poznatima po uskim kanjonima smještenima u nekoliko tamošnjih nacionalnih parkova.

Video prikazuje kako uz pomoć luka i strijele prebacuju užad preko kanjona, koju osiguravaju nizom karabinera i pomoćnih užadi.

Zatim slijedi zalet i potpuno ekstaza prožeta glasnim uzvicima dok se avanturisti strmoglavljuju na užetu niz kanjon. Pri snimanju scena u zraku korišten je helikopter na daljinski opremljen s nekoliko kamera.

Riječi ne mogu u potpunosti opisati zastrašujući doživljaj, stoga pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:45