PARANORMALNO

VIDEO IZ UKLETE KUĆE I policija i liječnici i svećenik uvjereni: Majku troje djece obuzeo je demon!

Dok kamera prolazi iz jedne sobe u drugu pa na kraju ulazi u podrum, Rose Campbell objašnjava policajcima i socijalnoj radnici Valerie Washington zlokobne situacije koje su nju i njezinu obitelj natjerale da pobjegne iz uklete kuće glavom bez obzira.

Otvorena Biblija i izgorjela svijeća stoje na malenom stoliću, a po podu je posuta sol - bio je to očajnički ritual pomoću kojeg se obitelj Campbell nastojala riješiti zla koje je obuzelo njihov dom.

Ova snimka u posjedu policijske postaje u gradu Gary u Indiani prvi put je objavljena od svibnja 2012., a prikazuje bezupitno najbizarniji i najuznemirujući slučaj u njihovoj povijesti: opsjednutost i egzorcizam Latoye Ammons.

Tijekom sat vremena dugog filma, policajci slušaju ispovijest o djeci koju je neka nadnaravna sila dizala i pritiskala uz zid i namještaj, o odraslima koji su nasmrt zadavljeni, o demonima u različitim oblicima, o ukazanju slabašne starice s crvenim očima i djeci koja su citirala sotonističke stihove.

U zasebnoj audio snimci koju je snimio jedan policajac u podrumu dok je njegov kolega fotografirao, čuje se jasan šapat 'Hej'. Nijedan ga tada nije čuo, no sada su obojica uvjereni da je to bio demon koji im je zaželio dobrodošlicu dok su stajali na 'vratima pakla'.

U jednom trenutku 'turneje' kroz paranormalnu kuću Rose Campbel objašnjava policajcima da je kazala svojoj kćerki: 'Nitko u ovo neće vjerovati, Toya.'

I zaista, malo njih je zanimao slučaj koji se dogodio u proljeće 2012. No danas, umirovljeni policajci, iskusan liječnik, medicinska sestra, socijalna radnica i svećenik vezani uz slučaj govore o napadu demona i vjeruju kako je 32-godišnju majku troje djece nešto zaposjelo, kao i iznajmljenu kuću u kojoj su živjeli s bakom od studenog 2011. do svibnja 2012. godine.

- Nije im bilo drago što se molimo. Jednom prilikom je moj unuk s majkom bio u podrumu, a onda je osjetio kao da mu je netko probo trbuh. Što je više čitao Bibliju, to ga je demon više napadao - kazala je Rose i zgrabila malu skulpturu jaslica tvrdeći da su jednom prilikom letjele zrakom.

Njezina kćer kazala joj je da je jedne noći u spavaćoj sobi vidjela golemo crno čudovište.

Manifestaciji demona svjedočio je i obiteljski liječnik Geoffrey Onyekum koji ih je posjetio 19. travnja 2012.

- Iz najmlađeg djeteta, koje je tada imalo sedam godina, demon je pokušao izići. Glava mu se vrtjela, kolutao je očima, a njegova su usta podivljala, počeo je govoriti čudnim jezicima, a onda je mog unuka bacio preko sobe. Rosein najmlađi unuk u tom je trenutku puzao naopačke.

Medicinska sestra koja je tome svjedočila nije se željela više vratiti u istu sobu, a doktor je odmah pozvao policiju i hitnu kako bi se pobrinuli za onesviješteno dijete i njegovog brata.

- Kada sam ušao u tu kuću, mislio sam da se radi o praznovjernim pričama. No, svatko od nas tko je tog dana bio u podrumu i tko je doživio istu stvar, naziva to vratima pakla - kazao je policajac Charles Austin (62).

Svećenik Michael Maginot kazao je kako je sam doživio napad demona dok ga je tri puta istjerivao iz Latoye. Postao je uvjeren da je Latoya zaista opsjednuta te da je kuća u koju su uselili postala ukleta.

- Netko je bacio kletvu na majku, možda bivši dečko ili njegova žena i otvorio vrata pakla u toj kući - kazao je svećenik uvjeren da je majka izvor svega.

Policajac Austin tvrdi kako je dva tjedna nakon u svom automobilu skoro poginuo.

- Vozačevo sjedalo ispod mene se micalo naprijed-natrag, naprijed-natrag. Kad sam auto dovezao na popravak, kazali su mi da sam mogao poginuti jer se sjedalo umalo otkačilo.

Kao posljednji čin, svećenik je posuo sol i blagoslovljeno ulje ispred vrata podruma kako bi ih 'zapečatio'.

U kući već žive novi stanari koji tvrde da nisu doživjeli nikakve probleme

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:43