GLEDALA GA NA TV-u

VIDEO: IMAO JE 445 KILA, SKINUO 305 I NAŠAO CURU Bivši najdeblji čovjek na svijetu našao ljubav života

 Screenshot

Nekada najdebljem čovjek na svijetu s težinom od 445 kila, Britancu Paulu Masonu (52), napokon se nasmiješila sreća. Osim što je izgubio nevjerojatnih 305 kila uz pomoć operacije, pronašao je i ljubav svog života. Riječ je o Amerikanki Rebeccci Mountain, koja ga je prvi put vidjela na dokumentarcu o pretilosti.

Iako se par službeno još nije upoznao, Mason je uvjeren da je riječ o pravoj ljubavi. Prvi put su uspostavili kontakt prošlog mjeseca i to putem interneta. Tada je Rebecca vidjela dokumentarac o njegovim problemima zbog pretilosti. Njegove muke su je toliko pogodile da je preko Facebooka uspostavila kontakt s njim kako bi mu pomogla u skupljanju novaca za drugu operaciju kojom bi se riješio viška kože.

- Gledala je dokumentarac o meni i tada je pomislila kako mi mora pomoći. U tom trenutku nije razmišljala o vezi sa mnom, samo je htjela pronaći nekoga tko će me operirati - rekao je Mason.

- Bio sam pomalo oprazan, ali kada sam je upoznao preko Skypea osjetio sam olakšanje. Pričali smo četiri i pol sata. Nisam ništa znao o njoj, ali smo razgovarali o njenom životu i o tome kako mi želi pomoći - dodao je Mason, uz napomenu da je tek nakon drugog razgovora shvatio da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

- Ona je osjećala jednako i tako je došlo do ideje da budemo par - rekao je sretni Britanac. Uz to je izjavio i da ona želi doći kod njega kako bi se upoznali osobno.

- Očajno je želim vidjeti uživo, jako sam uzbuđen - dodao je nekada najdeblji čovjek na svijetu.

Mason je do svojih velikih proporcija došao tako što je usred poremećaja u prehrani jeo deset puta više od normalnog čovjeka. Sve je je prema njegovim riječima počelo u njegovim dvadesetim godinama. Tada je ostao bez oca, a osim toga majci mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Na vrhuncu svoje ovisnosti o hrani za doručak je jeo je cijeli paket slanine, četiri kobasice, četiri jaja s kruhom i mesne okruglice. Za ručak bi onda pojeo četverostruku porciju ribe i krumpirića zajedno s dva kebaba dok bi za večeru jeo pečenje, curry ili pizzu, uz još malo krumpirića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 22:30