STRAVIČAN ZLOČIN

VIDEO: HOROR U AMERICI Dvije učenice (12) oponašale omiljenog junaka pa nožem izbole svoju kolegicu

 Screenshot

Dvije učenice od 12 godina optužene su za pokušaj ubojstva nakon što su izbole školsku kolegicu te bi mogle dobiti 65 godina zatvora.

Morgan Geysar i Anissa Weier iz Winsconsina, navodno su planirale zločina kako bi demonstrirale predanost, Slendermanu, fikcijskom junaku koji se pojavljuje u pričama na internetskoj stranici Creepypasta.

Neimenovana djevojčica (12) izbodena je 19 puta te je ostavljena u šumi. Nakon što je ispuzala iz šume s ubodnim ranama po rukama, nogama i tijelu, pronašla ju je biciklistkinja.

Prema izvještajima lokalnih medija u stabilnom je stanju.

Obje osumnjičene su kasnije pronađene kako šeću u blizini lokalne autoceste. Policija je pretragom pronašla nož kojim su izvršile zločin u ruksaku jedne od djevojčica.

Kako navodi policija, one su planirale izbosti svoju kolegicu na spavanju kod jedne od njih, ali su se ipak odlučile počiniti zločin drugo jutro u obližnjem parku.

Nakon uhićenja policiji su ispričale kako vjeruju u paranormalni lik Slendermana te da su na željele postati njegove pomoćnice demonstrirajući odanost prema njemu ubijajući kolegicu.

Osim toga, ispričale su kako su nakon ubojstva namjeravale otići u Slendermanovu palaču, za koju vjeruju da se nalazi u šumi Nicolet u Winsconsinu.

Zbog proračunate prirode zločina djevojčicama bi se moglo suditi kao odraslim osobama.

- Strašno je kada osobe nešto naprave u ljutnji, a još je strašnije kada to urade 'mrtve hladne'. Ovo ej jako šokantan incident. O tome nema riječi - izjavio je okružni tužitelj Brad Schimel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:57