DRAMA NA FOTO SESSIONU

VIDEO: 'HALO POLICIJA, 30 BRADATIH DŽIHADISTA MAŠE ZASTAVOM' Švedski policajci grčili se od smijeha kada su stigli na poprište dojave

Grupa bradatih muškarac uhvaćena je nakon što su neki pojedinci zaključili da se radi o članovima Islamske države i pozvali policiju.

No kad je antiteroristička jedinica pristigla, shvatili su da se radi o švedskom ogranku 'Bradatih zločinaca' okupljen u udaljenom dvorcu radi fotografiranja pri kojem su raširili crno-bijelu zastavu organizacije.

- Jučer smo imali fotografsko snimanje u ruševinama dvorca Braehus - napisao je član Bearded Villainsa i osnivač ratemybeard.se na Facebooku.

- Usred snimanja, pojavila su se dvojica policajaca i rekli nam da su dobili anonimnu telefonsku dojavu i da su ima kazali da su vidjeli oko 30 terorista kako mašu zastavom Islamske države - opisao je Fransson i dodao kako je policija ubrzo shvatila da nisu teroristi, već da se odjeveni u formalnu odjeću, grle i smiju.





Yesterday, we had our Bearded Villains flag shoot at a castle ruin called Braehus. In the middle of the shoot, two...

Posted by Andreas Fransson on Sunday, 11 October 2015




Priznao je da zastava na kojoj su prikazani bijeli mačevi prekriženi na crnoj pozadini nalikuje zastavi ISIS-a.

- Dobro smo se nasmijali s policajcima - napisao je Fransson, a drugi članovi su otkrili kako ih svako toliko netko zamijeni s teroristima.

Organizacija 'The Bearded Villains' osnovana je 2014., a internetska stranica ih opisuje grupu kao bratstvo elitnih bradatih muškaraca iz svih dijelova svijeta'.





It was an honor to swing the same flag that so many of my bearded brothers have done before me, and will in the future.

Posted by Andreas Fransson on Sunday, 11 October 2015












Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 03:31