ŠOK U AUSTRALIJI

VIDEO, FOTO: UGLEDNI KUHAR ZAPANJIO NACIJU Ubio markantnu suprugu, raskomadao je i skuhao

ZAGREB/BRISBANE - Australski kuhar ubio je svoju suprugu, raskomadao je i skuhao dijelove njezina tijela, a zatim počinio samoubojstvo, priopćila je australska policija, a prenose lokalni mediji.

Kako je tek kasnije otkriveno, ubijena supruga je ustvari transseksualka iz Malezije, Mayang Prasetyo (27).

Marcus Volke (28) bježao je pred policijom koja je došla u njegov stan u Brisbaneu nakon pritužbi susjeda o čudnom mirisu.

Skočio je preko balkona i sakrio se u obližnjoj uličici gdje si je zatim prerezao vrat.

Policija je pronašla dijelove tijela Volkeove djevojke u loncu na štednjaku, dok su drugi dijelovi nesretne Indonežanke nađeni u kanti za smeće ispred stana, pišu lokalni mediji.

Sudeći prema Volkeovom Facebook profilu, par se zaručio u kolovozu prošle godine, ali prijatelj ubijene Mayang za Daily Mail Australia tvrdi da su se krajem godine vjenčali. Kaže da su ga posjetili u Njemačkoj gdje su otputovali na medeni mjesec.

- Činilo se da su sretni kad sam ih vidio u prosincu. Volke je bio pomalo sramežljiv tip - kazao je neimenovani prijatelj kojeg je Mayang Prasetyo upoznala 2009. dok su studirali njemački jezik na Goethe institutu u indonezijskom gradu Surabayi.

Daily Mail Australia također piše da se Prasetyo nekoć u Britaniji oglašavala kao transseksualna eskort dama za bogatu klijentelu.

Policija je njezine dijelove tijela pronašla posvuda u apartmanu, a neki su se kuhali u kemikalijama na štednjaku. Susjedi su osjetili miris trulog mesa pa su pozvali policiju. Volke se dao u bijeg preko balkona nakon što je policija razvalila vrata. Pronađen je mrtav u kontejneru u jednoj uličici.

Prema australskim medijima, navodno se dijelova tijela pokušao riješiti u pećnici, ali nije uspio. Zastrašujuće, ali to ga nije obeshrabrilo pa je hrabro pozvao električara da riješi problem s pećnicom.

Obrtnik je opazio da tepih u Volkeovom stanu proizvodi neobični skvičavi zvuk. Upravitelji nedavno izgrađenog kompleksa digli su paniku nakon što nitko od susjeda nije vidio par nekoliko dana, a iz stana je dopirao nepodnošljivi smrad.

Volkeova majka za australske medije je kazala da je par imao sretnu vezu i da nikada nije opazila problematičan odnos između svog sina i njegove odabranice.

Inače, par se skrasio u Brisbaneu nakon što su oboje radili kao kuhari na kruzeru.

Motiv ovog stravičnog ubojstva i samoubojstva još uvijek nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:34