SPREMA SE ZA FILMSKU KARIJERU

VIDEO FOTO Ovo je Jyoti Amge, NAJNIŽA žena na svijetu: Tek je nešto viša od potvrde koju je zbog toga dobila od Guinnessa!

Guinness World Records adjudicator Rob Molloy, center, and Dr. Manoj Pahukar of Wockhardt hospital, second right, measures Jyoti Amge, 18 years, as her mother Ranjana Amge, left, and father Kishanji Amge, right, look on in Nagpur, India, Friday, Dec. 16, 2011. Amge, a high school student in central India, was recognized as the world's shortest woman by Guinness World Records on Friday as she turned 18 and said she hopes to earn a degree and make it in Bollywood. (AP Photo/ Manish Swarup)
 AP

Jyoti Amge najniža je žena na svijetu sa visinom od tek 62.8 cm, potvrdila je Guinnessova knjiga rekorda i to baš na njen osamnaesti rođendan. Ova mlada Indijka nada se kako će joj visina otvoriti vrata u Bollywoodu , indijskoj filmskoj industriji.

Rođendan je proslavila uz plišanog medvjeda koji ju je uspio nadvisiti, a ona sama jedva je nešto viša od potvrde koju je dobila od Guinnessa!

Jyoti teži samo 5.5 kilograma, a pati od poremećaja koji je zaustavio njen rast nedugo nakon prvog rođendana. Njene kosti su krhke te će vjerojatno trebati njegu do kraja života, ali to je ne sprečava da ima velike snove o filmskoj karijeri, a već je dogovorila nastup u dva filma iduće godine.

Za sebe tvrdi da je ista kao i svi drugi tinejdžeri, a njeni prijatelji se prema njoj ne odnose ništa drugačije nego prema osobama normalnog rasta.

- Samo želim usrećiti ljude - opisala je Jyoti svoje životne planove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:57