OTAC BOB

VIDEO: CIRKUS U USKRSNOM PROGRAMU Svećenik repao Kanyeovu pjesmu i psovao: 'Jedemo go*** poput tebe za doručak'

Posljednja stvar koju bi producenti, ali i voditelj u emisiji uživo očekivali jest da 79-godišnji svećenik počne psovati.

No da je sve moguće pokazao je otac John Maguire iz Melbournea.

Naime, taj katolički svećenik, poznat kao 'Otac Bob' dokazao je da ne samo da može recitirati riječi pjesme popularnog repera Kanyea Westa, već i ostaviti tv ekipu u šoku - prosta riječ iz njegovih usta izletjela je potpuno neočekivano, pa nisu stigli pritisnuti gumb koji bi psovku prekrio.

Svećenik se u emisiji Weekend Today dan prije Uskrsa pojavio kako bi promovirao kampanju Pozible koja pruža podršku beskućnicima.

Kao dio kampanje, Otac Bob je napisao parodiju na Kanyev hit 'Jesus Walks' - a svoju verziju je nazvao 'Bob Walks'.

Dok je govorio o činjenici da će uz pomoć svoje parodije prikupiti novac za dobrotvorne svrhe, kazao je voditelju Cameronu Williamsu (51): 'Ako je mogu dići svoju gu**** i napraviti nešto ovakvo...'

Voditelj se potom upleo: 'Dignite svoje bijele gu**** i prikupite milijun dolara.

Ohrabren njegovom reakcijom, svećenik je priznao: 'Uhvatili su me jučer na jednoj respektabilnoj televiziji poput vaše...', a onda, dok ga je voditelj pokušavao spriječiti govoreći da nemaju više vremena, izvadio papir i počeo recitirati Kanyeove stihove: 'Jedemo go*** poput tebe, jedemo sra*** za doručak'.

Teško je odlučiti se što je više šokiralo tv ekipu, ali i gledatelje - činjenica da je otac Bob psovao, ili to što je od riječi do riječi ponovio stihove zbog kojih je dan ranije kritiziran.

Suvoditeljica emisije, Leila McKinnon (41), ostala je zaprepaštena pa je prasnula u smijeh no mogavši izdržati.

- Ovo je ludo. Dovedeš vjerskog vođu u emisiju za Uskrs i što dobiješ? Samo nevolju - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:49