EMOTIVAN TRENUTAK

VIDEO: BRAZILCI U SUZAMA Neymar iz invalidskih kolica poželio sreću suigračima!

Brazilci su objavili i snimke s rendgena gdje je jasno vidljiv prijelom u blizini trećeg kralješka

Brazilski nogometni savze video kamerom je ovjekovječio driljivi susret ozlijeđenog Neymara i njegovih suigrača u zračnoj luci na putu u Rio de Janeiro. Brazilci su odlazili u svoj kamp, dok je Neymara hitna vodila u bolnicu. Ozlijeđenoj zvijezdi prišli su strijelci iz utakmice protiv Kolumbije, Thiago Silva i David Luiz, zagrlili ga i poželjeli brz oporavak. Neymar, iako u invalidskim kolicima, nije skida smješak s lica.

Brazilci su objavili i snimke s rendgena gdje je jasno vidljiv prijelom u blizini trećeg kralješka. Neki mediji navode da je udarac Zunige bio samo nekoliko centimetara viši, Neymar je mogao ostati paraliziran.

- Nije lako donijeti ovakvu vijest, ali činjenica je da Neymar neće moći igrati do kraja Mundijala. Pregledi su pokazali frakturu u blizini trećeg kralješka. Operacija neće biti potrebna, ali Neymar mora biti imobiliziran kako bi se kontrolirala bol. Tjedan dana neće biti dovoljno za oporavak - naglasio je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar i zavio zemlju domaćina u tugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:08