DRAMATIČNO PRIOPĆENJE

VIDEO: BLISKI SUSRET Franza Beckenbauera posjetili izvanzemaljci i dogovorili tekmu sa Zemljanima!?

U slučaju pobjede došljaci iz Svemira prijete uništenjem Zemlje!

Legendarni njemački nogometaš i trener, svjetski prvak i jedan od najboljih zemljana koji su ikada igrali nogomet Franz Beckebnauer, obratio se dramatičnim priopćenjem svjetskoj javnosti – njega su posjetili vanzemaljci i dogovorili nogometnu utakmicu. No, u slučaju pobjede došljaci iz Svemira prijete uništenjem Zemlje!

Dakle, samo nogomet može spasiti Zemlju! Prema njegovim riječima našem planetu prijeti katastrofa, ako naša zemaljska , reprezentacija ne bude bolja od vanzemaljske najbolje vrste.

- Bok, dame i gospodo! Ja sam Franz Beckenbauer, bivši nogometaš i trener. Dopustite da vas pitam – vjerujete li da postoje vanzemaljci? Što mislite, igraju li oni nogomet? Prijatelji moji, ima za vas šokantnu vijest – sinoć su me posjetili vanzemaljski prijatelji. Da, da. S druge planete. I oni žele s nama igrati nogomet. No, problem je u slijedećem – ako oni pobijede uništit će Zemlju! Trebamo okupiti našu reprezentaciju. Samo nogomet može spasiti našu planetu. Ostajemo na vezi, kazao je 68-godišnji nogometni velikan i spasitelj Zamlje.

Kako je Beckenbauer napisao na svom Twitteru – utakmica bi trebala biti 1. studenog 2013 godine, a on će javnost obavještavati o svemu.

Je li Kaiser Franz prošvikao, radi li se o dobrom marketinškom triku ili su ga stvarano posjetili mali zeleni ostaje da se vidi. Beckenbauer nije govorio o igračima te planetarne repke, ali nadamo se da će u njoj biti mjesta za Manđu i Modrića da zaigraju u dresu Zemlje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:21