ZAMIJENILI TIJELA

VIDEO: BIZARAN INCIDENT Htjeli se oprostiti od oca pa se šokirali nakon otvaranja kovčega

Obitelj Jerry Moona ostala je šokirana kada je otvorila kovčeg s njegovim tijelom kako bi se oprostila od njega. Naime, u njemu je bio drugi čovjek.

Da bi stvar bila još gora bio je obučen u odjeću njihova oca, dok je u ruci bila fotografija njihove majke. Dodatno ih je šokirala činjenica i to što je nepoznati muškarac imao plastičnu vreću navučenu preko glave.

Kada je obitelj pokušala ući u trag tijelu pokojnika kako bi ga pokopala, doznali su da je kremiran, iako je Moon rekao svojoj djeci da ga to užasava te da ne želi biti kremiran.

Službenici za hospicijsku njegu u Longviewu u Washingtonu, gdje je pokojnik prebivao do smrti, rekli su obitelji kako vjeruju daje došlo do zamjene tijela nakon što ga je pogrebno poduzeće primilo.

Nesretna okolnost je i ta što je pokojnik preminuo u isto vrijeme kao još jedan 97-godišnji muškarac, a obojica su poslana u isto pogrebno poduzeće.

Obitelj Moon je strašnon uznemirio ovaj događaj, ali unatoč svemu što se dogodilo, utjehu pronalaze u spoznaji da im je otac sada u raju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:18