MITRA TRADE

Vi na godišnjem, a provalnici rade punom parom?

Mitra protuprovalna vrata

Naručite besplatnu, neobvezujuću izmjeru na telefonski broj 01 36 48 876, dođite razgledati Izložbeno-prodajni prostor gdje se nalaze različiti modeli protuprovalnih vrata Mitra na adresi Zlatarska 31, Zagreb

Dolazak ljeta i godišnjih odmora tradicionalno znači i povećanje rizika od provala u prazne kuće i stanove. Dok vlasnici uživaju u zasluženom odmoru, provalnici imaju pune ruke posla. Danima provjeravaju ima li koga u stanu i koji je stupanj zaštite. Potom u kratko vrijeme izvrše pljačku.

Provala se često otkrije tek kada se vlasnici vrate sa odmora, što otežava otkrivanje počinitelja.

Upravo je zato ljeto vrijeme kada treba povesti više računa o sigurnosti doma te se zaštititi od provala. Ako se spremate na ljetovanje; razmislite o pravovremenoj zaštiti vaše imovine koja će neko vrijeme biti bez nadzora.

Pri izboru načina zaštite potrebno je uzeti u obzir vrijednost imovine koja se štiti, tehničke karakteristike štićenog objekta kao i tehničke mogućnosti opreme koja se ugrađuje.

Kvalitetna Mitra protuprovalna vrata često su najbolja prevencija kod provale, a cijena kupnje vrata manja je nego šteta koju provalnici naprave kod provale.

Čak i da provalnik ne ukrade ništa, razbijene i ispremetane osobne stvari, uništeni madraci i druge dragocjenosti često predstavljaju nenadoknadiv gubitak.

Tvrtka Mitra Trade u 23 godine ugradila je više od 25 000 vrhunskih protuprovalnih vrata Mitra.

Vrhunska sigurnost, potpuna prilagodljivost objektu, stručna ugradnja i zaključavanje pouzdanim sustavima Rollstop i Gripstop, samo su neke od prednosti naših protuprovalnih vrata.

Preko dvadeset godina iskustva u ugradnji i proizvodnji protuprovalnih vrata garantira da su Mitra protuprovalna vrata spoj višestruko nagrađivanih tehnologija, dizajna i riješenja.

Svi proizvodi su proizvedeni i atestirani prema strogim normama važećim na području EU, odlikuje ih toplinska i zvučna izolacija. Ugradnjom od strane ovlaštene tvrtke osiguravamo jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje.

Sigurnost vašeg prostora počinje od ulaznih vrata koja trebaju biti neprelazna prepreka za potencijalnog provalnika.

Poželjno je da ulazna vrata u kuću ili stan budu protuprovalna čime se u začetku odvraća pokušaj provale.

Kupujući protuprovalna vrata vi zapravo kupujete dugoročnu sigurnost vašeg doma i zaštitu vrijednosti daleko veću od vrijednosti samih vrata.

Točna cijena može se odrediti nakon besplatne sigurnosne procjene Vašega objekta, i ne obvezujuće izmjera prostora koji je nužno štititi.

Ona varira o individualnim željama i potrebama svakoga kupca. Tvrtka Mitra u vlastitoj radionici svaka vrata prilagođava dimenzijama zidarskog otvora čime se izbjegavaju nepotrebni radovi i oštećenja zida.

Vodič za kupnju protuprovalnih vrata

1. Obratite se tvrtkama s ovlaštenjem za ugradnju tehničke zaštite jer su takve tvrtke pod kontrolom MUP-a. Kod izbora osoblja takve tvrtke moraju provoditi provjeru pouzdanosti i stručnosti djelatnika.

2. Provjerite podrijetlo robe koja se nudi. Tržište je preplavljeno vratima i bravama anonimnih proizvođača koje ne zadovoljavaju osnovne kriterije protuprovalnosti. Kod protuprovalne opreme prije svega kupujete sigurnost. Nemojte da vas zavede samo privlačan izgled proizvoda i agresivna reklama. Preko interneta provjerite o kakvom se proizvođaču radi.

3. Ne prihvaćajte da vam protuprovalna vrata i brave montiraju samozvani majstori koji vam neće moći dati jamstvo. Posljedice neispravnih montaža i loše kvalitete opreme plaćati ćete u budućnosti

Tvrtka MITRA TRADE nudi vam kompletnu uslugu od projektiranja i izbora zaštitne opreme, isporuke i ugradnje te održavanje u jamstvenom i izvanjamstvenom roku. Vlastitom montažom osiguravamo jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje.

Ulaganje u sigurnost doma dugoročna je investicija koja treba korisnika zaštititi od neželjenih posjetitelja, a takvo ulaganje treba obaviti pažljivo i uz maksimalnu potporu stručnih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:40