IZAZVAO RASPRAVU

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Majka brutalno pretukla kćer zbog golih fotografija na Facebooku

 Screenshot

Šokantan video u kojem jedna majka iz Trinidad i Tobaga tuče svoju 12-godišnju kćer s remenom jer je na Faceboook objavila svoje golišave fotografije objavljen je na internet te je izazvao raspravu u toj državi o fizičkom kažnjavanju.

Da stvar bude još šokantnija, video je snimila sama majka te ga objavila na Facebooku kako bi dodatno 'naučila pameti' svoju kćer.

Na snimci je tako zabilježen trenutak u kojem Helen Bartlett, majka četvero djece, sipa kišu udaraca na svoju kćer dok ona plače i pokušava se obraniti od njih.

Ovaj uznemirujući video je podijelio javnost. Jedni opravdavaju majčin postupak, dok ga drugi smatraju zlostavljanjem djece.

Unatoč tome što je dobila 'dobre batine' djevojka je zajedno sa svopj9om sestrom u srijedu objavila video u kojem je dala podršku svojoj majci.

Dvije su djevojke tako u kameru rekle kako je gospođa Bartlett dobra majka koja je željela zaštiti svoju kćer od preuranjene trudnoće ili nečeg goreg.

Tijekom intervjua koji je gospođa Bartlett dala proteklog tjedna naglasila je da je spremna ići u zatvor kako bi svoju mladi kćer izvela na dobar put.

Na pitanje žali li zbog svog postupka, gospođa Barlett je rekla kako stoji iza njih ali joj je žao štop je video kojim je željela posramiti svoju kćer postao toliko 'slavan'.

Inače, gospođa Bartlett sama odgaja tri kćerke i sina, jer ih je njezin muž i otac pretučene djevojke napustio. Samohrana majka dodala je kako je od tada njezina kćer neizdrživa.

Naglasila je i da je iscrpila sve mjere kako bi kćer dobro odgojila pa je tražila savjetovanje za nju.

Ono što ju je posebno naljutilo prošle nedjelje kada je pretukla svoju kćer je to što je vidjela njezine poruke koje je razmjenjivala s vršnjakom koji ju je pokušao navesti na seks s njim. Osim toga vidjela je i njene fotografije u donjem rublju koje je objavila na Facebook.

Što se tiče videa, majka je rekla da je njena kćer nosi neočekivano dobro, ali da nije išla u školu jer se priprema za potencijalne provokacije od strane druge djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:25