OPASNE DRUŠTVENE MREŽE

Upoznali se preko Facebooka: Prerušila se u dečka pa navela tinejdžericu na spolni odnos

 Facebook

Djevojka (24) iz Massachusettsa suočava se sa optužbama zbog navodnog prerušavanja u tinejdžera kako bi na seksualni odnos navela 15-godišnjakinju koja nije imala pojma da je dječak kojeg je upoznala preko Interneta zapravo žensko, piše Daily Mail.

Osumnjičena, Carissa Hads, uhićena je 24. svibnja pod sumnjom da je maloljetnice poticala na spolni odnos.

Nakon uhićenja, policija je rekla kako su u njezinom prednjem džepu pronašli umjetni penis koji je koristila tijekom seksualnih susreta sa svojim maloljetnim žrtvama.

Hads je uhićena nakon što se išla po treći put naći sa djevojkom.

Prema pismenoj izjavi istražitelja Akcijske skupine protiv internetskih zločina nad djecom, kada bi upoznavala tinejdžerke na neimenovanoj društvenoj mreži, Hads se pretvarala da je 17-godišnji dječak pod imenom James Puryear Wilson.

‘Wilson’ je imao otvorene profile na Facebooku i MySpaceu na kojima je pisalo da živi u gradu Quincy u Massachusettsu, gdje Hads zapravo i živi.

Na svom Facebook profilu "Wilson" je tvrdio da je otac blizancima, i tražio je nekog za razgovor - bez lažnih predstavljanja i perverznih osoba.

Hads je, pretvarajući se da je dječak, navodno ušla u internetsku vezu s djevojkom iz zapane Virginije, identificiranom samo inicijalima kao A.L.

Tijekom njihove veze, policija kaže kako je Hads poslala tinejdžerki dva mobitela kako bi mogla nazvati svoj "dečka".

Tinejdžerka je rekla kako se mobitelom slikala gola i svoje fotografije slala "Wilsonu".

Nakon 14-mjesečne komunikacije preko interneta "Wilson" je zatražio da se nađe s tinejdžericom uživo. Na njihov susret 15-godišnju djevojku je dopratila majka, i to do motela Pennsylvania. Tijekom njihovog boravka u motelu, imali su spolni odnos.

Dva mjeseca kasnije, Hads prerušena u "Wilsona" doletjela je u kuću A.L. i ostala tamo pet dana, tijekom kojih su također imali spolni odnos.

U izjavi za policiju, 15-godišnjakinja je rekla kako se njezin "dečko" nikad nije razodjenuo, nego bi on samo otkopčao hlače te bi tako vodili ljubav. Djevojka "Wilsona" nikad nije vidjela potpuno golog. Hads je svoje grudi skrivala omotavajući ih trakom.

Uhićena je prošlog mjeseca, kada je njezina ljubavnica počela surađivati s policijom. Policija je, naime, počela istraživati Hads nakon što je primila optužbe da je "Wilson" prijetio 15-godišnjoj prijateljici A.L. koja joj je rekla kako ne vjeruje da je "Wilson" muško.

Hads je zadržana u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz jamčevinu, jer je sudac zaključio da je opasna za okolinu. Ako bude osuđena Hads bi mogla iza rešetaka provesti i do 30 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:31