NOVA KARIJERA

UČITELJICA RAZREDNE NASTAVE 'Dala sam otkaz u školi i sada mrdanjem guze zarađujem milijune'

 Instagram

Jessica Vanessa se proteklih nekoliko mjeseci prometnula u veliku internetsku superzvijezdu. Svako malo putem društvenih mreža objavljuje snimke i fotografije sebe kako mrda svojom guzom, odnosno bavi se twerkingom.

Kada je ova 22-godišnjakinja iz američke savezne države Floride shvatila da twerkanjem može zaraditi veliki novac, bez puno razmišljanja dala je otkaz u školi u kojoj je radila kao učiteljica-asistentica.

Naime, njezini plesni pokreti kojima se počela hvaliti na brojnim profilima na društvenim mrežama privukli su više od dva milijuna ljudi, koji je prate na Twitteru, Vineu, Instagramu... To je zapelo za oko nekim kompanijama koje sada Jessici nude novac kako bi ih spomenula u svojim viralnim videima.

'U samo šest sekundi videa koji objavim na Vineu zaradim više nego da radim četiri mjeseca u školi. Stvarno se dobro živi od ovoga. Kupila sam si novi automobil, otplatila sam ga u cijelosti, a uspjela sam otplatiti i kredit kojim sam si platila studij. Stvar je uistinu jednostavna, što više fanova na društvenim mrežama dobijem, to mi oglašivači više plate da ih spomenem. A ja imam stvarno puno fanova', hvali se Jessica Vanessa.

Foto: Instagram

Iako je sada prava zvijezda, Jessica nije uvijek bila ovako samouvjerena te se svojedobno sramila plesa pred drugima. 'Kada sam bila mlađa, bila sam jako sramežljiva i nisam voljela plesati ni pred kim. No, onda sam upala u neko drugačije društvo i postala sam samouvjerenija, a do srednje sam se škole pretvorila u pravu partijanericu', rekla je.

Kaže da joj sada jedino smetaju ružni komentari koji se često znaju pojaviti ispod njezinih snimki koje objavljuje. 'Dvaput sam dobila živčani slom, doslovce sam se zaključala u sobu i razmišljala da zatvorim sve profile. Ja nisam celebrity, ali prošla sam kroz barem dio onoga s čime se oni susreću. Potpuno nepoznate osobe zovu me kurvom, debelom, ružnom ili bilo kojim drugim zlim izrazom kojeg se dosjete', jada se Jessica.

Napominje da je twerkanje najobičniji ples te da je to ni u kojem slučaju ne čini droljom. 'Svaka osoba otvorenih nazora shvatit će o čemu govorim', kaže i napominje da veliku podršku ima u obitelji. 'Uopće ne bih imala problem pokazati svoje snimke baki - ona je luda i otkačena i vjerojatno bi mi se pridružila u mrdanju guzom', tvrdi Jessica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 02:18