SLOVENSKI RULET

U Ljubljani se organiziraju orgije s jednim sudionikom zaraženim HIV-om

 Foto: Durex

Ruski rulet , igra s pištoljem koja je navodno nastala u Rusiji u 19. stoljeću, u posljednje je vrijeme dobila svoju suvremenu erotičniju inačicu koju su neki mediji već nazvali 'slovenski rulet' jer je postala popularna u susjednoj državi.

Slovenski rulet je također poigravanje sa životom, međutim, sudionici istovremeno uživaju u seksu. Zapravo, orgije su središnji događaj, a strah od smrti je samo začin (dobro poznat još sudionicima rimskih bakanalija).

Naime, neimenovani Slovenac otkrio je danas za 24ur kako je nedavno sudjelovao u orgijama u Ljubljani u kojima je glavni pokretač adrenalina bila jedna skrivena osoba zaražena virusom HIV-a.

- Za zabavu sam saznao preko interneta. Rekli su mi također kako da će to biti orgije muškaraca i žena te da će ih začiniti poseban gost. Ta nepoznata osoba je muškarac zaražen virusom HIV-a koji će se posvetiti svakom sudioniku orgija – ispričao je neimenovani Slovenac.

- U lijepom luksuznom stanu negdje u središtu Ljubljane okupili su se muškarci i žene različite starosti. Neki, željni diskrecije, nosili su maske. Ja sam nosio sunčane naočale. Uskoro su se muškarci i žene počeli ljubiti, svlačiti i oralno zadovoljavati – objasnio je.

Uslijedile su heteroseksualne, homoseksualne i lezbijske orgije, a konačna doza adrenalina dobiva se nakon zabave, kada sudionici odlaze na testiranje u ambulantu. Sugovornik slovenskog portala ponovio je testove i nakon tri mjeseca, a na njegovu sreću rezultat je bio negativan.

Kaže kako mu je organizator nakon tuluma objasnio da je draž ove igre u glavi – odnosno u adrenalinu koji stvara strah od smrti te u osjećaju dobitka koji nastaje kada saznaš da nisi zaražen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 06:02