STATUS: MOKRA

TURISTKINJA PALA U MORE BULJEĆI U FACEBOOK Skoro se utopila, ali nije ispuštala mobitel iz ruku

Mlada turistkinja je mahnito gledala što ima novog na njezinom timelineu i to ju je gotovo ubilo.
 afp

Mladu ovisnicu o društvenim mrežama porok novog milenija umalo je koštao života.

Kineskinja s Tajvana, čije ime policija nije htjela objaviti, bezbrižno je šetala lukobranom u australskom Melbourneu, a pritom je mahnito gledala što ima novo na njezinom Facebook timelineu.

Toliko se fokusirala na zaslon svog mobitela da više nije shvaćala ni gdje je ni kamo ide. Došavši do kraja lukobrana, nastavila je koračati te je samo pljusnula s lukobrana u ne baš toplo more.

Srećom po nju, na lukobranu nije bila sama. Nekoliko slučajnih prolaznika koji su primijetili što se dogodilo promptno je nazvalo policiju, čiji su pripadnici brzo stigli na mjesto događaja.

Nesretnicu, inače neplivačicu, uočili su kako pluta na leđima 20-ak metara od suhoga. 'Nije paničarila, iako je u vodi bila 20-ak minuta. Još je i naprtnjaču na leđima imala, ali moguće je da joj je pomogla da se održi na površini', kaže policajac Dean Kelly, čije riječi prenosi britanski Independent .

Unatoč nevolji u kojoj se našla, čitavo je vrijeme jednu ruku suvereno držala iznad površine - onu u kojoj je imala mobitel s otvorenim Facebookom na zaslonu. Nema informacija je li objavila kakav status dok je bila u vodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:32