UMRLA U BOLNICI

TRAGIČAN KRAJ OVISNICE O SELFIEJIMA Pokušala snimiti ultimativni autoportret: popela se na vlak pa je spržilo 27.000 volti

 Facebook

Tinejdžerica iz Rumunjske zapalila se nakon što je slučajno dodirnula žicu pod naponom dok je pokušavala uslikati 'ultimativni selfie' na krovu vlaka.

Anna Ursu (18) i njezina prijateljica otišle su na željezničku stanicu u gradu Iasi na sjeveroistoku zemlje kako bi uslikale 'poseban selfie' koji bi potom objavile na Facebooku.

No kada je legla na krov vlaka i podigla jednu nogu u zrak, kroz nju je prostrujalo 27,000 volti, a njezino tijelo je planulo.

Usprkos svom trudu prolaznika da spasi djevojku, 18-godišnjakinja je preminula u bolnici s 50 posto opekotina na tijelu.

Struja koja je udarila Annu Ursu bila je tako jaka da je njezinu 17-godišnju prijateljicu odbacila s krova vlaka.

Prolaznik je vidio jezivu scenu i riskirao vlastiti život penjući se na vrh vlaka kako bi ugasio odjeću djevojke koja je gorila, a potom je pozvao hitnu službu.

Obje tinejdžerice prevezene su u bolnicu, no djevojci nije bilo spasa.

Njezina godinu dana mlađa prijateljica se još uvijek oporavlja. Policiji je kazala kako su htjele uslikati 'ultimativni selfie' i kako uopće nisu razmišljale o opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:37