KRIŽALJKA SE RJEŠAVA

Torres otpao za Švicarsku, Cesc sve spremniji

Križaljka u taboru europskih prvaka polako se kristalizira, a izbornik je dao do znanja na koga računa za prvu utakmicu
Spain's player Fernando Torres kicks a ball during a soccer training session in Potchefstroom June 12, 2010 . REUTERS/Marcelo del Pozo (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
 Reuters

ZAGREB - Jedno od posljednjih druženja španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea s novinarima uoči južnoafričke premijere europskih prvaka više je nalikovalo na medicinski brifing nego na najavu nadolazećih ispita.

Glavna je vijest kako Fernando Torres neće biti spreman za prvu utakmicu protiv Švicarske.

- Nisam ga još sasvim otpisao, ali vjerojatno će ostati na klupi - kaže Del Bosque, koji je između riskiranja s najjačom postavom i opreza zbog Torresova koljena ipak izabrao ovo potonje.

Andrés Iniesta i dalje trenira po posebnom tretmanu, ali izbornik ga je već markerom ucrtao u taktičke zamisli za Švicarsku.

Čini se da oporavak, barem prema njegovim riječima, najbrže ide Cescu Fabregasu. Arsenalova zvijezda stigla je u JAR s napuknućem kosti, ali svejedno pršti entuzijazmom.

- Svakog sam dana sve bolji i jači! S velikom sigurnošću mogu potvrditi da ću uskoro biti sto posto spreman - tvrdi Fabregas, koji ohrabrujućim smatra to što bez problema trenira s ostalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:52