SKOK S NEBODERA

SUICID NA INSTAGRAMU Jadala se zbog nesretne ljubavi, a prijatelji je ignorirali i vrijeđali

Ova nesretna priča počela je prije dva tjedna
 Instagram

Mlada Kineskinja na Instagramu je ostavila niz uznemirujućih poruka prije nego što si je oduzela život. No, nažalost nitko od njezinih prijatelja niti poznanika nije odgovarao. Većina ih je čak ostavljala zajedljive i bezosjećajne komentare, piše Daily Mail.

'Proganjat ću te kada umrem', napisala je prije nego što je skočila iz svoga stana u šangajskom neboderu.

Ova nesretna priča počela je prije dva tjedna. Već je tada u svojim statusima i fotografijama pokazivala znakove rastrojenosti zbog nedavnog prekida veze.

'Život mi je prejadan u posljednje vrijeme. Ne mogu prestati plakati posljednjih dana. Nemoćna sam, ne mogu ništa učiniti', napisala je i dodala kako od prekida ne spava i ne jede.

Ispod fotografije svog bivšeg dečka napisala je 'ne mogu vjerovati da si me prevario. još te volim'.

Potom je skupila sve njegove stvari u jednu hrpu na krevet i zapalila ih. Fotografiju je stavila na internet i napisala 'neka gori, sve se na kraju ionako pretvori u prah'

'Sve ovo ne mogu zaboraviti, ne mogu. Osim ako umrem', napisala je.

Ime nesretne djevojke nije objavljeno u medijima, a na Instagramu je imala nadimaka. Njezini su susjedi za Daily Mail potvrdili kako je djevojka umrla u subotu. Ipak kineski mediji ne prenose ovu vijest pa ostaje pitanje da li se radi samo o priči koja kruži internetom ili je djevojka zaista počinila samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:37