HVALISAVI PREMIJER

ŠTO MILANOVIĆ PIŠE GRAĐANIMA? Zagrepčanima u sandučiće stiže prisno pismo...

Predsjednik hrvatske Vlade hvali se odgovornom i racionalnom Vladom, a građane moli da mu dopisnicom šalju prijedloge i kritike
 Pongračić/CROPIX

ZAGREB - Zagrepčani posljednjih dana u poštanskim sandučićima dobivaju personalizirano pismo premijera Zorana Milanovića. U njemu on piše da je prije tri godine zatekao zapuštenu, pokradenu i neurednu zemlju u kojoj je siromaštvo uzimalo maha, te da su on i njegova ekipa osigurali 'novi početak' za 60.000 građana otpisom duga.

Dodaje da su 10.000 obitelji zaštitili od promjene tečaja švicarskog franka. Zahvaljujući poreznim promjenama, milijun građana danas ima veća mjesečna primanja, hvali se Milanović.

Kaže da se kroz program 'Garancijom za mlade' u posljednja tri mjeseca na neodređeno zaposlilo 10.000, a u 2014. je tako zaposleno 90.000 mladih.

FOTO: Facebook

Milanović bilježi i 40.000 manje nezaposlenih nego lani. Toliko se nahvalio da je čak i sam zaključio da 'možda zvuči dosadno'.

Na kraju je rekao da Hrvatska danas ima odgovornu i racionalnu vlast i moli da mu se putem dopisnice građani obrate te da mu pošalju kritike i prijedloge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:57