NEZAUSTAVLJIV RAST

SPEKTAKULARAN REZULTAT Portal Net.hr oborio rekord posjećenosti u samo jednom danu

Net.hr jučer je posjetilo više od 589.000 čitatelja, čime je taj portal oborio svoj rekord u broju posjetitelja u samo jednom danu. Net.hr nedavno je ušao u top 3 najposjećenija news portala u zemlji.

Otkako je postao dio mreže Europa Digitala, najbrže rastućeg digitalnog izdavača u regiji, portal Net.hr konstantno obara svoje dnevne i mjesečne rekorde posjećenosti. Net.hr je s više od 870 tisuća jedinstvenih mjesečnih posjetitelja postao treći najčitaniji news portal u Hrvatskoj, prema podacima nezavisne agencije za mjerenje posjećenosti web stranica gemiusAudience.

- Net.hr čitatelji sve više prepoznaju kao mjesto na kojem mogu dobiti pravovremene informacije te pronaći zabavno i inovativno štivo. Drago nam je da nam se pridružuje sve više ljudi i što iz dana u dan obaramo rekorde. Vesele nas izazovi koji još stoje pred nama, komentirao je glavni urednik portala Net.hr Dalibor Dobrić

Podsjetimo da je Europa Digital, izdavač stranica Jutarnji.hr, Slobodnadalmacija.hr, Bestseller.hr, Dodo.hr, Dosi.hr i drugih u nedavnom nezavisnom istraživanju revizorske kuće Deloitte uvršten među 50 najbrže rastućih tvrtki u regiji, pri čemu je ED među njima jedini digitalni izdavač te jedna od samo četiri hrvatske tvrtke na tom prestižnom popisu. Prema podacima nezavisnog istraživanja gemiusAudience, Europa Digital je zabilježio i senzacionalan godišnji rast broja posjetitelja od čak 39,48 posto.

NEZAUSTAVLJIV RAST

Osim vodećih news portala, u mreži ED-a nalaze se i revolucionarni webshop za osiguranja Dosi.hr te inovativni servis za online naručivanje na liječničke preglede Dodo.hr .

Webshop za osiguranja Dosi.hr, na kojem je u samo jednom danu prodano više od 1000 polica dopunskog zdravstvenog osiguranja i ukupno je ugovoreno osiguranja u vrijednosti od 27 milijuna kuna, u posljednja tri mjeseca zabilježio je rast broja korisnika od 137 posto. U istom periodu udvostručio se broj upita za usporedbu cijena auto obveznog osiguranja.

Na servisu Dodo.hr, koji je prvi domaćim korisnicima omogućio brzo i besplatno rezerviranje termina u vrhunskim privatnim ordinacijama i poliklinikama, broj naručivanja na preglede povećao se 4,8 puta u protekla tri mjeseca, a broj registriranih korisnika porastao je 4,3 puta.

Dio Europa Digitala su i druga najveća online knjižara Bestseller.hr te međunarodno priznati LikeCroatia.com . ED-ov Tjedan Dobre hrane pretvorio se u gastro event sezone, privukavši preko 200.000 posjetitelja. Europa Digital već je proglašen najbrže rastućim digitalnim izdavačem u regiji prema financijskom istraživanju revizorske kuće Deloitte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:32