MAJKA ČUDOVIŠTE

ŠOKANTNA SNIMKA Mami koja je bebu s Downom stavila u perilicu to nije bio jedini slučaj zlostavljanja: 'Bilo je jezivo...'

 Facebook

Nakon što je svoje dvogodišnje dijete s Downovim sindromom zatvorila u perilicu, na internetu se pojavila šokantna snimka na kojoj 21-godišnja majka iz Erskina sina baca po dvorcu na napuhavanje.

Courtney Stewart vidi se kako s visine ramena baca dvogodišnjaka na pod, a njegovo tijelo odskakuje kao da je lutka... Tada pokušava pobjeći od majke puzajući, a ona ga prima za zglob i vuče agresivno nazad.

- Bilo je jezivo za gledati. Bacala ga je jako i s velike visine, dječaka je mogla ozlijediti jer je se njegov vrat iskrivio pri padu. Nešto se mora učiniti po tom pitanju - kazala je žena koja je potajno snimila kontroverznu scenu.

Video je u javnost izašao tek kada je otriveno da su susjedi prijavili Courtney Stewart policiji nakon što je na Facebooku objavila fotografiju sina zatvorenog u perilici.

Tada je kazala kako se dijete samo zavuklo u perilicu 's kojom je opsjednut', te da je podijelila fotografiju iz šale.

- Ne znam tko je sve to prijavio policiji i zašto. Mislim da je sve apsolutno smiješno - kazala je Courtney, koja je kasnije ipak maknula sliku s društvene mreže, a policija istražuje slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:28