HIT NA INTERNETU

ŠOK U KONTEJNERU Neiskusni zaposlenik restorana bacio tijesto za pizzu i stvorio čudovište

 Twitter

EDINBURGH - Ailsa Burn-Murdoch (32) radi kao gradska službenica u Edinburghu. Prije nekoliko dana na putu do posla pred restoranom iz lanca Papa John's uočila je nevjerojatan prizor u kontejneru za smeće.

Iz njega se doslovce cijedilo nabujalo tijesto za pizzu. Prizor je podsjećao na scenu iz trash horora.

Isprva je mislila da je riječ o šali, ali onda je shvatila da je tijesto vrlo vjerojatno bacio netko iz restorana.

'Nikad nisam vidjela nešto slično. Idem na posao kad ugledam čudan izraz lica prolaznice koja mi dolazi ususret. Očito je vidjela što se događa, a kada sam se i ja okrenula, ugledala sam čudovište od tijesta', priča Ailsa i zaključuje da je netko u kuhinji stavio previše kvasca zbog čega je tijesto počelo nezaustavljivo rasti.

'Kontejner je namijenjen odlaganju ostataka hrane, ali za ovo je očito bio premalen. Imam osjećaj da će osoba koja bude morala čistiti sve ovo biti prilično bijesna', kaže Ailsa za Daily Mail .

Njezine su fotografije čudovišta od tjestenine postale senzacija na društvenim mrežama diljem svijeta. Objavila ih je na svom profilu na Twitteru uz komentar 'Mislim da @PapaJohnsUK lokalnom sanitarnom djelatniku duguje besplatnu pizzu cijelu godinu'.









Nije trebalo dugo čekati da se jave iz prozvanog lanca restorana. Priznali su da je tjestenina njihova, a krivnju su svalili na neimenovanog 'neiskusnog zaposlenika'.

'Do ovog izoliranog incidenta u našoj podružnici u Edinburghu došlo je zbog neiskustva zaposlenika. Kod nas, u lancu Papa John's, imamo detaljno razrađen sustav upravljanja otpadom i ne podržavamo odlaganje u javne kontejnere. Kontaktirali smo podružnicu te smo pokrenuli procedure zahvaljujući kojima se slična situacija neće ponoviti', naveli su u Papa Jonh'su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:03