ŠOKANTAN ZLOČIN

SLAVNA VRAČARA IZBODENA NOŽEM Rekla ljubavnici svog krvnika da ga ostavi

Zagorka Jovanović postala je poznata u Dusseldorfu nakon što je savjetovala mnoge važne klijente uključujući tamošnjeg gradonačelnika Joachima Erwina.
 Screenshot

Jedna od najpoznatijih vračara u Njemačkoj bori se za život na intenzivnoj njezi u bolnici nakon što ju je nekoliko puta nožem izbo muškarac koji nije bio sretan njezinim savjetom.

Vidovnjakinja Zagorka Jovanović (68), koja svoje 'moći' reklamira na internetskoj stranici predstavljajući se kao Esmeralda aus Bilk, tvrdila je kako koristi duhovni svijet kako bi razriješila sporove u vezama, a to bi naplaćivala stotine eura.

Turčin Metin Kolkilic napao ju je ispred njezinog stana u Dusseldorfu, nakon što je savjetovala njegovu ljubavnicu da ga ostavi.

Prema policijskom izvješću, 43-godišnjak je započeo vezu s jednom mještankom nakon što je ona napustila prijašnjeg partnera.

Znajući da je praznovjerna, bivši partner nagovorio je ženu da posjeti Esmeraldu. Ona je savjetovala par da se pomire ako mlada žena želi biti sretna u budućnosti.

Kao rezultat, djevojka je napustila Kolkilica i vratila se staroj ljubavi.

Kolkilic je pobjesnio kad je čuo da ga djevojka napušta zbog savjeta vračare.

Otišao je sam do njezinog stana, a kad mu je otvorila vrata, počeo ju je ubadati nožem. Tada je pobjegao.

Suprug vračare koji je čuo vrisak koji dolazi iz hodnika kazao je kako je njegova supruga već ležala na podu u lokvi krvi, a napadača nije bilo.

Pozvao je Hitnu, a liječnici su kazali kako je ostala živa samo zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji.

Metin Kolkilic u bijegu je od policije

Kolkilic se dao u bijeg, a policija ga još uvijek traži. Pretpostavljaju da je pobjegao natrag u Tursku.

Zagorka Jovanović postala je poznata u Dusseldorfu nakon što je savjetovala mnoge važne klijente uključujući tamošnjeg gradonačelnika Joachima Erwina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 12:03