BALKANSKA SAPUNICA

SKANDAL U SRBIJI Čuvao kćer svoje djevojke dok je bila na reality showu 'Farma' pa joj napravio dijete i završio u zatvoru

Kick bokserica Ljuba Pantović (34) iz Srbije dogovorila je sa svojim dečkom da se pobrine za njenu maloljetnu kćer dok se ona natječe u srpskom reality showu 'Farma'
 Facebook

Kick bokserica Ljuba Pantović (34) iz Srbije, koja je radila i kao voditeljica emisije 'Preljubnici', dogovorila je sa svojim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (33) da se pobrine za njenu maloljetnu kćer Aleksandru Subotić (17) dok se ona natječe u srpskom reality showu 'Farma'.

Dok se mama natjecala na televiziji, među kćerkom i maminim dečkom rodila se ljubav, a osam mjeseci kasnije rodila se i beba. Maloljetna Aleksandra isprva je negirala trudnoću, kako javlja Telegraf , a njena majka Ljuba izbacila je iz kuće svog dečka kad je doznala za aferu.

Facebook

Ljuba Pantović u 'Farmi'

Ljubin sada bivši dečko i otac njene novorođene unučice Aleksandar Čabarkapa trenutno je u zatvoru. Osumnjičen je, između ostalog, za pokušaj ubojstva bivšeg supruga Ljube Pantović i Aleksandrinog oca Karađorđa Subotića.

Aleksandrin otac izjavio je da se neće odreći kćerke i da će prihvatiti unuku bez obzira na to tko joj je otac. Aleksandra želi da se njena novorođena kćer zove Magdalena, dok je Aleksandrin otac poželio da ju nazovu Vasilica, piše Avaz .

Čabarkapa je vijest o tome da je postao otac doznao u zatvoru preko svog odvjetnika, a inače je oženjen i ima četvero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 10:49