ZLA POHOTNICA

SKANDAL U PROSVJETI Dječak doživioobiteljsku tragediju, a učiteljica mu za utjehu ponudila seks u razredu

Novi seks skandal potresa američko školstvo. Naime, 33-godišnja profesorica engleskog jezika optužena je za nekoliko kaznenih djela, uključujući i seksualni napad, zbog navodnih spolnih odnosa s jednim od svojih učenika (16).

Jenna Leahey je bila zaposlena u srednjoj školi Parsippany Hills u New Jerseyu, gdje je bila profesorica engleskog jezika, ali i trenerica hokeja.

Jučer je održano posljednje saslušanje prije početka suđenja, a na njemu je u ulozi svjedoka progovorio učenikov prijatelj.

Svjedok je kazao kako mu je žrtva kazala da su on i Leahey u učionici izmjenjivali pohotne dodire po intimnim područjima.

- Također su radili i ostale fizičke stvari. Rekao mi je da ga je odvela kući nakon odbojkaške utakmice te da mu je često slala golišave fotografije na mobitel - kazao je prijatelj.

Seksualna afera pohotne učiteljice i maloljetnog učenika odvijala se između siječnja i lipnja 2013. godine.

Svjedočio je i školski nogometni trener Dave Albano.

- Njih dvojica su mi pristupili prošlog lipnja i kazali za učiteljicu Leahey. To se dogodilo nakon što su školom krenule kolati glasine - rekao je Albano.

Dječak je treneru kazao da su se on i učiteljica ljubili u automobilu nakon odbojkaške utakmice, te da ga je Leahey zatim odvezla svojoj kući.

No, Albano tvrdi da mu je dječak kazao kako nije spolno općio s učiteljicom, ali da su navodi o slanju golišave fotografije istiniti.

- Bio je uplašen i nervozan - kazao je Albano.

Odvjetnica optužene učiteljice, Stephanie Forbes, kazala je da će tražiti odbacivanje svih optužbi.

Kako se još doznalo na saslušanju, cijela romansa je krenula nakon što je mladiću teta umrla od raka, nakon čega je Leahey ponudila svoje rame za plakanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:33