ZLA MANIPULATORICA

SEKSUALNA PREDATORICA Prosvjetna radnica učenika (13) silovala dok mu je pomagala oko školskog projekta

Bivša savjetnica u školi u Kansasu osuđena je na više od 13 godina zatvora zbog silovanja 13-godišnjeg učenika.

Brooke Dinkel (33) slomila se na suđenju prije nego je sudac objavio kaznu, ponovivši kako je žrtva zaskočila nju, a potom je prisilio na seks prijeteći da će je uvaliti u nevolju.

- Silovao me. Ne znam što se potom dogodilo. Ne mogu objasniti svoja djela - kazala je Dinkel u sudnici pa dodala: - Nisam nikakav seksualni predator. Imam dvije kćeri od 4 i 6 godina koje su trenutno bez majke... Molim vas da im vratite majku.

No, tužitelji su se složili kako dokazi pokazuju da dječak nije bio taj koji je napao školsku savjetnicu.

Kako se moglo čuti u sudnici, Dinkel je na dječaka rasipala novac, obasipala ga darovima i hranom, iskradala ga iz kuće kako bi nastavila s njim seksualni odnos, intimne detalje dijelila je s prijateljima, a učenikom manipulirala i pokušavala ga spriječiti da kaže ostalima te se oglušavala na sudske naloge i pokušavala ponovno uspostaviti kontakt s njim.

Na posljetku, sudac ju je zbog dva čina silovanja osudio na 165 mjeseci i doživotni nadzor.

Dinkel je kazala kako nije kriva za 10 silovanja i 10 djela za tešku sodomiju.

Seksualni odnosi između učenika i savjetnice počeli su 2012. kada je dječak, koji je bio u rodu s bliskim prijateljem savjetnice, otišao kod nje kako bi mu pomogla napraviti jedan školski projekt.

Žrtva koja sada ima 14 godina, posvjedočila je kako su se susreti nastavili sve dok Dinkel nije uhićena u ožujku 2013. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:46