PORNO VIDEO

SEKS U ŠKOLI Učenik (14) prodavao snimku oralnog seksa s mlađom učenicom: '10 kn gledanje, 65 sve'

Zadar, 020712Jutros su poceli upisi u srednje skole. Ucenici s roditeljima ispunjavaju upisne obrasce i nadaju se upisu u zeljenu skolu.Na fotografiji: upis ucenika u Gimnaziju Jurja Barakovica.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2012

Jedan se učenik sedmog razreda osnovne škole iz srpskog grada Bor našao pod policijskom istragom jer je tajno snimao oralni seks s učenicom iz šestog razreda.

Osim toga, taj 14-godišnjak kasnije drugim učenicima iz škole naplaćivao 10 kuna za gledanje svog uratka, a video je i prodavao za oko 65 kuna.

Za vrijeme seksa djevojčica je primijetila da dječak drži mobitel iznad njene glave te ga je zamolila da je ne snima što se prema pisanju Blica i čuje u videu.

- Nemoj, molim te - rekla mu je djevojčica.

- Ne snimam. Stigla mi je poruka i moram odgovoriti - rekao joj je on nakon čega ga je ona nastavljala zadovoljavati misleći da je ne snima.

Poslije nekoliko dana priča se raširila pa je i direktor škole saznao za taj događaj. Zbog toga je, prema pisanju Blica, pozvao učenika u svoj kabinet te je tražio da mu preda mobitel.

Dječak se navodno snašao te mu je rekao kako ga je ostavio kući.

Kada ga je drugi dan pokazao, na njemu naravno nije bilo ništa jer je učenik pobrisao snimku. Ipak, on se proširio po školi tako da ga imaju mnogi učenici, a kako će se završiti ova priča znat će se nakon istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. kolovoz 2024 14:45