BRZO DO VRHUNCA

SEKS NA BRZAKA UOPĆE NIJE LOŠA OPCIJA 4 razloga zašto su muškarci koji brzo dožive orgazam sjajni muževi!

 iStock

Ako ste ikad razmišljali o tome da imate djecu, a vjerojatno jeste, kolumnistica portala Your Tango savjetuje da dobro razmislite prije nego što konačno ‘odaberete’ oca svoje djece. Jasno je da srce ne bira, no govoreći o vlastitom iskustvu, kao i o iskustvu mnogih žena, muškarci kojima trebaju sati da dožive orgazam vjerojatno baš neće biti presretni u braku.

Primjerice, žene uglavnom vole Stinga, pogotovo nakon što je objavljena informacija da prakticira tantrički seks i da sa suprugom vodi ljubav danima.

Pitate li bilo koju udanu ženu s djecom koja je jedina stvar koju bi pristala raditi duže od osam sati, najvjerojatnije će reći - spavati.

Intimnost u svakom slučaju u dugim vezama treba održavati, kako god znate i umijete, no to ne znači da se morate odreći sna. Zato donosimo četiri razloga zašto su muškarci kojima ne treba dugo da dođu do vrhunca - najbolji muževi.

1. Kraći seks - više sna

Svatko ima svoja pravila u spavaćoj sobi, no svi se imaju potrebu dobro naspavati. Ponekad nas u tome može omesti partnerovo glasno hrkanje, ponekad premještanje, ponekad ružni snovi ili pak neprikladna temperatura u prostoriji u kojoj spavamo. Kako bilo, kraćim seksom ćete svakako osigurati dovoljno sati sna, a sve ostalo je u vašim rukama.

2. Ako traje predugo, veća je vjerojatnost da će djeca ‘uletjeti’

Nitko vam ne može reći koliko vremena imate za izmjenjivanje nježnosti jer kad su vaša djeca u pitanju, vi sami najbolje znate. Sama činjenica da su tu djeca podrazumijeva i neko planiranje seksa - kad, gdje, sa zaključanim ili samo zatvorenim vratima, odjeven ili gol, a dolazak djeteta jer je žedno ili ružno sanja, apsolutno djeluje poput hladnog tuša na uzbuđenje.

3. Brzinski seks dok je pizza u pećnici

Sjajan muž će ubaciti smrznutu pizzu u pećnicu jer nijedno od vas nije imalo vremena za pripremanje ‘prave’ večere, odvesti vas u kupaonicu ili neku drugu izoliraniju prostoriju u kući, zabaviti se, probuditi djecu i tada izvaditi pizzu i poslužiti je jer je taman gotova.

4. Čeka vas omiljena serija

Možda TV serije gledate zajedno, a možda svatko od vas ima svoju zanimaciju kad dan završi i kad imate malo vremena za opuštanje. Kako bilo, seks koji se ne razvuče na nekoliko sati ostavit će vam dovoljno vremena da se kvalitetno podružite uz seriju koju oboje volite ili da se opustite na način na koji se već opuštate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 23:21