PRAVA ODANOST

Schweinsteiger: Ballack je moj kapetan, ako se vrati ima vrpcu

Philipp je preuzeo Michaelovu ulogu u Južnoj Africi i odradio je jako dobar posao, no dva kapetana istodobno ne mogu biti na igralištu. Po meni, kapetan ove momčadi je Michael Ballack

Veznjak minhenskog Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, Bastian Schweinsteiger, dao je naslutiti da Michael Ballack zaslužuje kapetansku vrpcu prije Philippa Lahma vrati li se u redove "elfa".

Schweinsteigerov suigrač iz Bayerna Philipp Lahm izjavio je da nema namjeru prepuštati vrpcu Ballacku u kvalifikacijama za Euro 2012. osim ako mu tako naredi izbornik.

- Ballack je kapetan nacionalne momčadi i, vrati li se, vratit će i vrpcu – rekao je 25-godišnji veznjak za Welt am Sonntag.

- Philipp je preuzeo Michaelovu ulogu u Južnoj Africi i odradio je jako dobar posao, no dva kapetana istodobno ne mogu biti na igralištu. Po meni, kapetan ove momčadi je Michael Ballack - dodao je.

Dosadašnji veznjak Chelseaja, a od ovog ljeta Bayera iz Leverkusena, 34-godišnji Ballack, propustio je Svjetsko prvenstvo zbog ozljede gležnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:49