LEKCIJA ZA PAMĆENJE

SAVRŠENO HLADNA OSVETA Evo što učiniti kad vam netko zauzme parkirališno mjesto koje ste čistili satima

BOSTON Sjeveroistok SAD-a ove je zime zatrpan rekordnim nanosima snijega. I Boston je među gradovima koji već tjednima muku muče sa snijegom i ledom.

Tamošnja zimska službe čisti gradske prometnice, ali parkirališna mjesta ostaju zatrpana pod debelim snježnim pokrivačem.

Stanovnici Bostona koji parkiraju na ulici, prisiljeni su sami očistiti svoja parkirališna mjesta. Među njima se našao i vozač Uber taksija koji je proveo veći dio nedjelje čisteći parkirališno mjesto ispred svog stana.

Navečer se odvezao na posao, a na očišćeno mjesto postavio je staru policu za knjige kako bi svi vidjeli da je mjesto zauzeto.

No, po povratku s posla, oko ponoći, dočekalo ga je neugodno iznenađenje. Pogađate, netko je maknuo policu i parkirao na mjesto koje je nesretnik satima čistio.

'Živim u Bostonu godinama i znam da se takvo što ne radi', rekao je lokalnim medijima muškarac koji želi ostati anoniman.

Proveo je cijeli ponedjeljak razmišljajući što da napravi, jer vlasnik nije dolazio po automobil parkiran na njegovom mjestu. Mislio je, mislio i smislio!

U ponedjeljak navečer ponovno je uzeo lopatu u ruke i vratio sav snijeg na mjesto koje je dan prije očistio.

'Dobio sam mailove od ljudi koji kažu kako sam trebao ispustiti zrak iz guma. Mislim da takvo što ipak nije u redu.'

Objavio je fotografiju svog djela na lokalnom online oglasniku u nadi da će vlasnik automobila vidjeti fotografiju, pročitati poruku i shvatiti u čemu je pogriješio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:52