LAKŠE DO LJEPOTE

SAMO DANAS! Senzacionalna Dodo.hr blagdanska beauty akcija s 40 posto popusta

Požurite na Dodo.hr jer se samo danas možete naručiti na tretman koji će osvježiti vaš izgled u trenu. Zablistajte za blagdane nakon estetskog tretmana hijaluronskom kiselinom u poliklinici Ribnjak u Zagrebu, koji samo ova 24 sata ima akcijsku cijenu sniženu 40 posto.

Prosinac je mjesec slavlja i uživanja u društvu svojih najbližih, kojima se želimo pokazati u najboljem izdanju – pogotovo na najluđu noć u godini. Zahvaljujući senzacionalnoj Dodo.hr blagdanskoj beauty akciji, već ovog trena možete se preko interneta naručiti na brz i učinkovit estetski tretman hijaluronskom kiselinom.

Osvježite svoj izgled u trenu i iskoristite akciju kako biste tretirali bore na svom licu, bez obzira na to kojeg su tipa ili gdje se nalaze. Rat s borama vodimo svakodnevno, a zahvaljujući ovom tretmanu bit ćete pobjedonosni kad je to najbitnije.

Ako želite uljepšati svoj osmjeh, naručite se na estetski tretman hijaluronskom kiselinom za brzo i elegantno uljepšanje usnica. Za razliku od silikona, hijaluronska kiselina nije trajni preparat, primjena je brza i sigurna, a učinak je vidljiv u trenu. Možete povećati gornju ili donju usnicu, ali i korigirati određene asimetrije. Vaše usnice dobit će na volumenu, a njihove konture postat će mekše i oku ugodnije. Trajanje tretmana hijaluronskom kiselinom je u od 4 mjeseca pa sve do 12 mjeseci.

Ovakvi tretmani su često potpuno bezbolni, a eventualna neugoda smanjuje se stručnošću liječnika te korištenjem atraumatskih iglica koje minimalno oštećuju tkivo usnice. U poliklinici Ribnjak koriste ampule preparata koje sadrže lokalni anestetik Lidokain čime se dodatno smanjuje pojava boli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:29