TEŠKI ZLOČIN

RIJEŠEN MISTERIJ STAR 30 GODINA Ostarjeli par optužen za ubojstvo svojih supružnike i dvoje djece

Zadar, 110809.Danas u 18 sati priveden je svodnik P.S. (48) zbog medjunarodne prostitucije. Istraga je u tijeku pa se pojedinosti jos ne znaju.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Dvije starije osobe optužene su za ubojstvo njihovih supružnika i dvoje djece čija su tijela bila skrivena preko 30 godina. Gerald Uden (71) i njegova žena Alice Uden (74), uhićeni su u svojoj kući u Missouriju. Optuženi par će se suuočiti s optužbama za teška ubojstva u Wyomingu, jer su tamo njihovi supružnici i nestali.

Do pomaka u slučaju je došlo jer je nedavno u napuštenom rudniku pronađeno tijelo Ronalda Holtza, bivšeg muža Alice Uden. Holtzu je bilo 25 godina kada je posljednji put viđen u prosincu 1974 u gradu Sheridanu u Wyomingu.

Šest godina poslije njega, u rujnu 1980., nestala je supruga Geralda Udena, Virginia, zajedno s dvoje djece, Reagan (10) i Richard (12). Posljednji put je viđena s djecomu kući njene majke. Nakon posjete su otišli vidjeti s Geralda koji je bio u lovu.

Nekoliko dana poslije Virginijin automobil je pronađen uništen i natopljen krvlju.

Za sada nije poznato kako je pronađeno tijelo Ronalda Holtza niti kako njegovo otkriće vodi do Alice Uden. Nejasno je što povezuje njegovu smrt s nestankom Virginije Uden i njene djece šest godina poslije.

Gerald i Alice se trenutno nalaze u pritvoru u Missouriju, a vlasti u Wyomingu traže njihovo izručenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:31