MORSKA NEMAN

Ribar nestao kod plaže gdje su snimljene 'Ralje'. Pronađen je u želucu morskog psa

Judson Newton i nekolicina ribara krenuli su na ribarenje brodom s plaže Jaws Beach, na kojoj je 1987. snimljen treći nastavak popularne franšize "Ralje: Osveta"

Tijelo mornara nestalog na istoj plaži gdje se snimao jedan od nastavaka serijala "Ralje" pronađen je u želudcu morskog psa, piše Telegraph.

Policija na Bahamima identificirala je Judsona Newtona prema otiscima prstiju, ali se još uvijek čeka potvrda DNA analize.

Je li 43-godišnjak pojeden živ ili mrtav još uvijek je nerazjašnjeno.

Newton i nekolicina kolega ribara 29. kolovoza krenuli su na ribarenje brodom s plaže Jaws Beach, na kojoj je 1987. snimljen treći nastavak popularne franšize "Ralje: Osveta".

Kod otoka New Providence doživjeli su kvar na brodskom motoru i pozvali u pomoć. No Newton i prijatelj nisu mogli dočekati spasioce, pa su odlučili skočiti u more i plivati do obale.

Nakon što su spasioci stigli do unesrećenog broda, pronašli su trojicu muškaraca. Istog trena krenuli su u potragu za ostalom dvojicom, no nikada ih nisu uspjeli pronaći.

Judson Newton smatrao se nestalima sve do 4. rujna kad je jedan ribar uhvatio morskog psa tigra dugog 4 metra. Nakon duge borbe s morskom nemani i njezina svladavanja, uspjeli su ga ubaciti u brod. U tom trenutku iz predatorovih je usta izvirila ljudska noga.

Kad su ga otvorili, u njemu su pronašli i drugu nogu, te ostatke ruku i torza.

Sumnje Newtonovih kolega ribara u tvrdnje da se Judson utopio pokazale su se opravdanim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:10