PUTNICI ZAČUĐENI

PURICA KOJA SE VINULA U NEBESA Zbunjena životinja letjela je na sjedištu za putnike kako bi pružila emocionalnu podršku svojem vlasniku

 Imgur / biggestlittlepickle

Jedan korisnik na Redditu, pod nadimkom biggestlittlepickle, objavio je fotografiju koja je postala prava senzacija, piše britanski Metro .

Dotična osoba zapravo je podijelila fotku koju je uslikao njegov susjed, zaposlenik jedne američke aviokompanije, a na kojoj je zbunjena purica u sjedištu zrakoplova koji se upravo sprema na polijetanje. Riječ je o takozvanoj terapijskoj životinji koja vlasniku pruža emocionalnu podršku i koja je očito letjela preko SAD-a sa svojim vlasnikom/com.

I dok purica na fotografiji ima donekle iznenađeni izraz lica, pravi je hit muškarac na sjedištu iza nje kojem očito nije jasno što se točno događa.

imgur

Iako su na početku svi mislili da je riječ je o šali, korisnik je naknadno potkrijepio svoje tvrdnje i fotografijom purice koju prevoze aerodromom u invalidskim kolicima. Također, treba imati na umu da ovaj slučaj nije izvan prakse američkih aviokompanija koje dozvoljavaju putnicima da putuju sa svojim terapijskim ljubimcima, pod uvjetom da su prethodno predočili svu potrebnu dokumentaciju. No, potencijalna dozvola za let ljubimaca pokraj vlasnika ipak se procjenjuje od slučaja do slučaja.

Inače, životinja za emocionalnu potporu definira se kao "životinja koja pruža terapijsku pomoć, poput ublažavanja simptoma određenog poremećaja, osobi s mentalnim poremećajima". Obično je riječ o psima ili mačkama, ali čini se da ni purice nisu isključene.

imgur

U svakom slučaju, ova purica je blagdane umjesto na uobičajenom stolu za blagovanje, provela na letu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:39