NOSILA KORZET 6 GODINA

PRSATA MANEKENKA IMA STRUK OD SAMO 50 CM 'Samo želim da se svi okreću za mnom, mislim da sam jako seksi'

 Screenshot

Prsata ljepotica Aleira Avendano iz Caracasa u Venezueli postigla je opseg struka od samo 50 centimetara - i to noseći uski korzet 23 sata na dan posljednjih šest godina.

Tvrdi oklop postao joj je poput druge kože, a unatoč upozorenjima liječnika, Aleira ga je nastavila nositi kako bi jednog dana postigla to da se za njom i njezinim suludo uskim strukom svi okreću.

- Opsjednuta sam s remenjem i korzetima, toliko da s njima čak i spavam - kazala je 25-godišnja manekenka koja za uskim strukom pati otkako je bila tinejdžerica.

Nakon što je povećala grudi, njezin tanak struk još je više došao do izražaja pa se sada za njom zaista svi i okreću.

- Stanu sa svime što rade i bulje - gdje god da idem u centru sam pažnje. Dovikuju mi na ulici, ne mogu vjerovati da je moje tijelo pravo. No, trebalo je vremena da se naviknem na korzet. U početku je bilo užasno neudobno, no nakon nekog vremena postalo je navika. Koža me svrbila kad ga nisam nosila. No, to nije bol, to je užitak, volim taj stisak. Sada ga ne osjećam, uopće mi ne smeta - kazala je Aleira koja uz sve redovito vježba i drži dijetu.

- Jedem male porcije, uglavnom bjelanjak, ananas, puno voća i malo mesa. Radim trbušnjake, dižem utege i što god samo da ostanem u formi - priča Aleira te priznaje da je, kako bi postigla tijelo iz crtića, ipak imala nekoliko operacija.

- Operirala sam nos i tri puta grudi. Ugradila sam implantate u stražnjicu i bila na liposukciji. Govore mi da sam se previše izoperirala i da nemam rebra te da sam muško ili transseksualka, no to je u potpunosti krivo - priča Aleira Avendano koja ne misli odustati od korzeta koji skida samo jedan sat dnevno kako bi se odmorila i oprala.

- To je najbolja stvar koja mi se dogodila. Želim biti poznata zbog svog struka, ne samo zbog najmanjeg struka na svijetu, već zbog cijelog tijela. To je moj cilj, da me smatraju seksi.

No, njezin liječnik se boji kako bi njezini postupci mogli dovesti do kasnijih komplikacija.

- Hvala Bogu da već nije naštetila svom tijelu, ali trebala bi odmah prestati prije nego bude kasno - kazao je dr. Andrés Ruiz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 11:32