NEPOZNATI HEROJ

PROVALNIK 'UHITIO' PEDOFILA Na ukradenoj kameri pronašao snimke sa zlostavljanjem djece pa ga prijavio policiji

 Marko Miščević/CROPIX

Nepoznati provalnik iz Španjolske zaslužan je za uhićenje pedofila. Naime, on je tijekom jedne provale u kuću ukrao video kameru i tri vrpce, a kada ih je pregledavao ostao je u šoku jer su se na njima nalazile snimke muškarca koji seksualno zlostavlja djecu.

Nakon što je vidio što se nalazi na vrpcama, spremio ih je u omotnice te ih je sakrio ispod parkiranog automobila. Nakon toga je nazvao policiju te im je dao upute gdje će ih pronaći. Unutar omotnice policija je pronašla kućnu adresu sumnjivca i poruku provalnika.

- Imao sam nesreću jer su ove snimke dospjele u moje ruke pa sam osjetio obvezu predati ih kako bi vi mogli uraditi svoj posao strpati ovog čovjeka u zatvor do kraja života - napisao je provalnik.

Španjolska policija je je potvrdila kako je prošlog tjedna uhitila muškarca (64) osumnjičenog za zlostavljanje djece i to onog koji je opljačkan.

Osumnjičeni je inače nogometni trener i živi sam. Iz policije su potvrdili kako je on zajedno sa svojim mladim nogometašima gledao pornografke filmove te ih poslije zlostavljao.

Osim toga, policija je identificirala četiri dječaka koje su bile njegove žrtve, uključujući i jendog 16-godišnjaka za kojeg se smatra da je zlostavljan šest godina.

Osumnjičeni pedofil je inače prijavio provalu u svoju kuću te je nabrojao što mu je sve nestalo, ali nije spominjao kameru. Policija je javila i da je u kući pronašla vrpce sa seskualnim zlostavljanjem dječaka.

Potvrdili su da još uvijek tragaju za provalnikom 's grižnjom savjesti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:30