BIZARNA SNIMKA

'PROGRAM U KOJEM BI OBAMU ČUVALI VANZEMALJCI NIJE MOGUĆ - ZBOG ŠTEDNJE' Odgovor iz Bijele kuće

 YouTube

Video objavljen na YouTubeu prije desetak dana izazvao je pravi tsunami reakcija kod dežurnih teoretičara zavjere, ali i šire javnosti.

Naime, teoretičari smatraju da video snimljen 4. ožujka ove godine na konferenciji o izraelsko-američkim javnim odnosima ukazuje da je jedan od tjelohranitelja američkog predsjednika Baracka Obame reptil sposoban mijenjati oblik!

- Iako na prvi pogled izgleda kao prosječan član Tajne službe, niz neobičnih obilježja na njegovoj glavi, licu, te vrlo čudno ponašanje i jezoviti pokreti sugeriraju nešto drugo. Pod određenim kutem kamere i slabijom rasvjetom njegove jagodične kosti, vilica i usta više ne djeluju ljudski - tvrde teoretičari.

Da stvar bude još bizarnija, na cijeli slučaj oglasila se i sama Bijela kuća uputivši medijima priopćenje.

- Ne mogu potvrditi navode proizašle iz ovog videa, ali svaki program u kojem bi izvanzemaljci ili roboti čuvali predsjednika bi vrlo vjerojatno morao biti srezan ili potpuno eliminiran zbog trenutnih mjera štednje - napisala je u e-mailu Wiredovom Danger Roomu Caitlin Hayden, glasnogovornica Nacionalnog vijeća za sigurnost.

Naravno, s obzirom na napisano u e-mailu, Danger Room je primijetio kako odgovorom nije odbačena mogućnost da se u kontroverznom videu zaista jedan od tjelohranitelja transformira u gmaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:51