BRUTALNA SMRT

PRLJAVI POLICAJAC ZELIĆ Oteo dvije žene pa ih nakon sadomazo seksa mrtve bacio na dno jezera

 Wisconsin Police

Zaštitar Steven M. Zelich (52) iz Milwaukeeja uhićen je pod optužbom da je odgovoran za smrt dvije žene koje su pronađene u kovčezima u blizini jezera Geneva ranije ovoga mjeseca.

Jedna od njih je Laura Simonson (37) čiji je nestanak prijavljen još u studenom prošle godine, dok tijelo druge žene još nije identificirano.

Zelich, kojeg se povezuje sa sadomazohističkim web forumima, nekada je bio i policajac, a sada je licencirani zaštitar. Osim toga vlasnik je web stranice koja nudi pravne savjete.

Kada je nestala gospođa Simonson, pojavio se oglas na jednoj stranici u kojem se tvrdilo da je ona mentalno zaostala i da ju je zarobio, mučio i zlostavljao baš Steven Zelich.

Na fotografiji: Laura Simonson. FOTO: Town of Geneva Police

Na oglasu se nalazio i broj mobitela koji odgovara onom na njegovoj stranici za pružanje pravnih savjeta. Osim toga tamo se našao i e-mail kojeg je koristio za rasprave na sadomazohističkim forumima.

Tako ispod njegovom imena na stranici 'MasterB SlaveClub' stoji kako je u potrazi za trajnim porobljavanjem što podrazumijeva neograničeno ropstvo, zatvor, izgnanstvo, te zatvaranje u kavez kao životinju.

Richard Wierson, otac pronađene žene, rekao je kako je njegova kći objavila oglas u kojem nudi 'escort' usluge. Dodao je i da je još od mladenačke dobi imala psihičkih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:26