UOČI IZBORNE ŠUTNJE

PREMIJER PLENKOVIĆ O KAMPANJI 'Birači HDZ-a nisu se udaljili od HDZ-a. Predsjednica je učinila mnogo, drugi kandidati ili nemaju program ili ne znaju'

Andrej Plenković
 Tom Dubravec / CROPIX

Dan prije izborne šutnje hrvatski premijer Andrej Plenković komentirao je kako je protekla izborna kampanja, piše N1.

- Smatram da, za razliku od svih drugih kandidata koji ili nemaju programa i uz to su potrošeni ili ne znaju kakva je arhitektura hrvatskog političkog sustava i što bi predsjednik trebao raditi, vjerujem da će se oni baviti drugim karijerama u budućnosti, a ne ovom za koju su izrazili blic interes bez kompetencije.

Apsolutno se birači HDZ-a nisu udaljili od HDZ-a, oni su birači HDZ-a, a predsjednica je ostvarila brojna postignuća, realizirala izborni program, učinila puno na međunarodnom pozicioniranju Hrvatske, jačanju vojske, obavještajnog sustava....

HDZ je najjača politička stranka već 30 godina u Hrvatskoj, HDZ ima predsjednicu, premijera, 19 od 21 člana vlade, predsjednika Sabora, većinu u županijama - rekao je premijer i dodao da teze da HDZ nije slab plasiraju oni koji ga ne žele vidjeti jakim.

Upitan za komentar HRejtinga kaže da će predsjednica biti prva u prvom krugu i pobijediti na izborima ‘jer vjerujem u mudrost i razboritost hrvatskog naroda’, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:17