VOZE SKUPE AUTE...

PRAVA ISTINA O 'MODELIMA S INSTAGRAMA' Srpske manekenke prodaju svoja tijela šeicima za Louis Vuitton torbice

Iako djevojke rade slabo plaćene poslove, na društvenim mrežama objavljuju selfije na kojima nose skupocjene torbe, voze skupe sportske automobile ili ljetuju na zanimljivim lokacijama. Iza svega toga zapravo stoji prostitucija

Pojedine srpske manekenke prodaju svoja tijela bogatim šeicima u Dubaiju da bi kupile luksuznu robu, piše Newsweek.rs.

Naime, nedavno je na Internetu osvanuo blog čiji je cilj dokazati kako je pravo zanimanje 'modela sa Instagrama' – djevojaka koje obavljaju slabo plaćene poslove, ali na društvenim mrežama postavljaju selfije na kojima nose 'Louis Vuitton' torbe, voze skupe sportske automobile ili ljetuju na zanimljivim lokacijama – zapravo prostitucija.

- Otvorite oči, to nije manekenstvo već obična prostitucija - pišu autori bloga.

Da su šeici popularni među manekenkama, potvrdila je i Anna Goledzinowska, autorica knjige 'Spašena iz pakla: Ispovijest bivše manekenke'.

Dok je radila kao model u Italiji, sretala je imućne Arape koji su prilazili vrlo mladim manekenkama.

- Izabrali bi dvije najljepše, unajmili ih na tri dana i isplovili s njima na brodu. Vraćale su se skamenjene, jedva žive, prisjetila se za Newsweek 28-godišnja Poljakinja Goledzinowska kojoj su lude zabave začinjene seksom i šampanjcem bile su sastavni dio života.

Goledzinowska tvrdi da je bila redovita gošća na slavnim 'bunga-bunga' partyjima bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, kojeg je je i upoznala nakon što se na proslavi njegovog rođendana pojavila kao 'poklon' iskočivši gola iz velike rođendanske torte.

No, lijepa Poljakinja se preobratila i sada već neko vrijeme živi u samostanu u Međugorju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:52