POLICIJA NOĆAS PRONAŠLA NESTALU KARLU (16)

POTRESNA ISPOVIJEST OČAJNEMAJKE ZA JUTARNJI: 'Ne mogu jojzabraniti da se viđa s njim, bojimse za budućnost svoje curice...'

Potresena samohrana majka Marijana Lalić kaže da jednostavno više nije znala što bi pa je kćeri zaprijetila i domom
 Facebook

ZAGREB - Karlu Lalić (16), koja je prije pet dana pobjegla od kuće, noćas su s dečkom pronašli policajci u zapadnom dijelu grada i vratili očajnoj majci Marijani. Sinoć oko ponoći djevojka joj je na mobitel poslala poruku.

- Mama, znaš koliko te volim i poštujem, napisala je srednjoškolka.

Gospođa Lalić nam je ispričala da je djevojka potresena te i dalje ne može objasniti zašto je pobjegla od kuće.

- Taj dan sam joj zabranila da ide na kavu s dečkom. Pobjegli su od kuće s četiri kune. Istina je da sam joj prijetila s domom, ali jednostavno nisam znala što bi, priča nam majka.

Dodaje da je njena Karla oduvijek bila dijete koje je teško kontrolirati. Još dok je išla u vrtić nije je mogla razuvjeriti kad bi nešto odlučila.

- Jača je nego ja. Nemam muža i meni je moje dijete sve. Radim, trudim se, no teško je. Nitko nas ne uči biti roditelj, priča majka, koja kaže da njena kćer ima divne strane.

Ona je medicinska sestra i često radi noćne smjene. Jako joj je teško što ne može uvijek imati svoje dijete pod kontrolom. Posljednjih pet mjeseci otkako je u vezi teško dopire do nje. Kaže da joj i dalje ne može zabraniti viđanje s dečkom iako se boji za budućnost svoje curice. Majka ne želi puno spominjati mladića s kojim je Karla jer, kaže, on nije njezino dijete, pa nema pravo na to.

- Zatomit ću svu svoju majčinsku ljubav ako je neću moći kontrolirati. Obratila sam se psiholozima i pedagozima. Očito nam je potrebna stručna pomoć, zaključila je Mirjana i zahvalila svim građanima koji su joj pomogli u potrazi, koja je srećom imala sretan kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:38