PRIZNAO UGRIZ

POKAJANJE URUGVAJSKOG VAMPIRA Suarez se ispričao:'Nikad više neću gristi, obećavam!'

Nakon niza tragikomičnih opravdanja i isprika, Suarez je napokon priznao da je ugrizao Talijana
 AFP

Luis Suarez i njegovi Urugvajci danima su pokušavali dokazati da Giorgio Chiellini nije bio ugrižen, već samo nespretno udaren.

Tragikomična pisma i priopćenja, naravno, nisu urodila plodom i Suarez je popio suspenziju od četiri mjeseca. Sada, kada se bura malo stišala, Suarez je priopćenjem priznao svoj grijeh i javno se ispričao Chielliniju i navijačima.

- Nakon nekoliko dana provedenih kod kuće s obitelji imao sam priliku vratiti mirnoću i osvrnuti se na stvarnost onoga što se dogodilo u utakmici između Italije i Urugvaja 24. lipnja 2014. Neovisno o kontradiktornim objavama koje su isplivale posljednjih dana, koje su sve bile bez namjere u upletanje u dobru izvedbu moje reprezentacije, istina je da je moj kolega Giorgio Chiellini pretrpio fizičke posljedice ugriza u sudaru sa mnom. Zbog toga: duboko žalim zbog onog što se dogodilo, ispričavam se Giorgiju Chielliniju i cijeloj nogometnoj obitelji i zavjetujem se javnosti da neće više nikad biti sličnog incidenta - napisao je Suarez u priopćenju koje je objavio na svojim službenim profilima na društvenim mrežama.

Nedugo potom javio se i ugriženi Chiellini, koji je na Twitteru Suarezu odgovorio: 'Sve sam zaboravio, nadam se da će ti skratiti suspenziju.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:15