PREDATORICA

POHOTNA UČITELJICA ZAVELA UČENICU (15) U orgijama sudjelovao je i njezin muž

 Policijska fotografija

Tetovaža se može izbrisati, ali kriminalni dosje ostaje za cijeli život.

Ova rečenica očito je bila zadnja na pameti bivše učiteljice iz Sjeverne Karoline protiv koje je ovih dana podignuta optužnica za seksualno zlostavljanje učenice (15). Michelle Smith White osumnjičena je u srpnju za upuštanje u nedopuštene seksualne odnose sa učenicom, a optužnica donosi nove detalje seksualnog zlostavljanja učenice.

Učiteljica si je, naime, dala istetovirati ime djevojke, kao i njezine inicijale, stoji u policijskim dokumentima.

U domu Michelle Smith White pronađene su uokvirene fotografije djevojke, kao i svezak pun pisanih poruka njezinoga supruga zlostavljanoj djevojci.

Policija okruga Durham tvrdi da se bivša učiteljica plesa sprijateljila s 15-godišnjakinjom u srednjoj školi Charles E. Jordan 2012. i nakon nekog vremena je počela seksualno iskorištavati.

Nastavila je komunicirati s učenicom čak i nakon što su je njezini roditelji zamolili da to više ne čini.

U sudskim se dokumentima navodi da su SMS poruke između učenice i učiteljice sadržavale riječi poput seks utroje te sugerirale da je u takve seksualne aktivnosti bio uključen i suprug učiteljice.

Optužnica protiv Phillipa Whitea zasad nije podignuta.

Michelle Smith White dvaput je suspendirana iz škole, prvi put 2012., a potom i u travnju ove godine prije nego što je sama dala otkaz.

Suđenje učiteljici White trebalo bi početi 5. studenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:25