ŠOKIRALA GRČKU

POGODILA JE STRAŠNA 'BOLEST MANEKENKI' Mlada voditeljica i model zbog anoreksije se bori za goli život

Sreća u nesreći je, kaže ona, što je uz nju ostao njen suprug Giannis Kotsopouluso
 Facebook

Ovako izgleda nekoć uspješna grčka televizijska voditeljica i manekenka Nana Karagianni nakon što je oboljela od anoreksije. Njena tragična priča o borbi s ovom opakom bolešću prisutan je u svim grčkim medijima, a ona otvoreno govori o borbi koja traje već godinama.

Na taj je način potakla razgovor o ovoj teškoj bolesti koja svake godine pogađa sve veći broj mladih djevojaka diljem svijeta.

Njena se priča proširila i izvan granica Grčke. Za jedan je turski list ispričala sve o o svom usponu i pada te dolasku bolesti koja joj je oduzela dostojanstvo i ostavila je bez posla i budućnosti.

'Nekada je radila kao model i voditeljica, a onda ju je zadesila nesreća. 'Bolest manekenki' - anoreksija iz lijepe i uspješne žene pretvorila ju je u osobu koja se bori da ostane na životu.

Sreća u nesreći je, kaže ona, što je uz nju ostao njen suprug Giannis Kotsopouluso.

'On je ostao uz mene u najtežim trenucima', poručila je Nana koja svakodnevno na svom Facebook profilu objavljuje fotografije sa suprugom. Mnogima to nije jasno pa je u njenoj zemlji često optužuju da svoju bolest koristi kako bi privukla medijsku pažnju i ističu kako njena česta pojavljivanja u medijima mladim djevojkama zapravo šalju krivu poruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 04:37