PANIKA U ZRAKU

PODIVLJALI PUTNICI OTELI AVION Zbog odgode leta napali posadu i poharali kolica s alkoholom

 Srecko Niketic / CROPIX

PARIZ - Bijesni putnici Ryanairovog aviona navodno su zauzeli avion u ‘barbarskoj’ pobuni, maltretirali osoblje i krali alkoholna pića.

Incident se dogodio na letu Rabat-Pariz, na koji se 11.siječnja ukrcalo 170 putnika. Jednom od putnika je ozbiljno pozlilo, i avion je morao sletjeti u Madrid kako bi se putniku mogla pružiti liječnička pomoć.

FOTO: PUTNIK IZ NOĆNE MORE U avionu za Australiju je nekoliko puta zapalio cigaretu. Morali su ga zavezati!

Nakon što su uzletjeli iz Madrida, putnici su obaviješteni kako će zrakoplov sletjeti u Nantesu, jer je na aerodromu Beauvais u Parizu na snazi noćna zabrana buke. Obećali su im kako će u Pariz stići autobusom sljedećeg jutra.

Nakon što se let od dva i pol sata pretvorio u maltretiranje od 24 sata, ljuti putnici navodno su organizirali pobunu, maltretirali osoblje i krali duty free robu s leta.

- Poharali su avion i pokrali hranu, pića - pogotovo alkoholna pića - cigarete i parfeme, sve što je imalo ikakvu vrijednost, rekao je djelatnik zračne luke Nantes.

- Ponašali su se poput životinja prema avionu, posadi i djelatnicima zračne luke, izjavio je.

- Bili smo umorni, na rubu, jer je cijela situacija bila jako loše organizirana. Bili smo gladni i žedni a nitko nam nije govorio ništa, iznio je jedan od putnika svoju obranu.

- Nakon što smo sedam sati bili zarobljeni u avionu - umjesto planiranih dva i pol - ljudi su morali jesti. Jednostavno smo si sami pomogli, rekao je.

Predstavnici Ryanaira tvrde kako su cijeli slučaj napuhali francuski mediji.

- Nije bilo pobune na avionu kada je sletjeo u nantes, putnicima je osiguran hotelski smještaj i prevezeni su autobusom do zračne luke Beauvais u Parizu idućeg jutra, u skladu s RyanAirovom politikom i obavezama, izjavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:35